Miért azokat az embereket támadják az állatvédők akik rosszul nevelik kutyáikat az állatkínzók helyett?
Én bevallom,hogy soha nem neveltem jól a kutyáimat ettől függetlenül, sosem támadtak emberre, nem haraptak meg soha senkit és soha nem morogtak emberre.
Egy kutyám volt aki mindig megszökött és 11 év alatt két kutyát megölt, a környéken, én hívtam hozzá kutyaiskolából oktatót,tőle sokat tanult,de továbbra is megszökött és más kutyákra támadt.Pedig a kerítést is 3 méteresre emeltem, ezután kiásta magát.Erről nem lehetett leszoktatni, pedig több mint 1 évig járt hozzá a kiképző.Elakartuk altatni,de ez nem történt meg.
A mostani kutyáim soha nem szöktek meg, jó helyen vannak nem szenvednek semmiben sem hiányt jó körülmények között élnek, nem soványak egészségesek viszont rosszul neveltek, ami azt jelenti,hogy ráugranak a vendégekre, nem mindig hallgatnak rám, de senkire nem támadnak még a csirkéket sem bántják viszont mind az interneten mind az életben több támadást kaptam emiatt.
Sok nagyszájú "nagy állatvédő" csak az ilyeneknek mer ugatni mint én, holott mások a tetőről dobják le a kutyáikat, levágják az orrukat és további brutális kínzásokat használnak, de ha ilyet látnak csak felháborodnak morognak egy kicsit majd elfelejtik persze ha egy rosszul nevelt kutya kerül eléjük egyből úgy szidják a gazdát ,hogy az elképesztő.
Gondolom ez azért van így mert az interneten látott videók kutyakínzóinak nem tudnak beszólni, de ezen emberek 90% csak az interneten állatvédő ha meglátná, hogy az utcán 2-3 ember kínoz egy kutyát fülét farkát behúzva hazaszaladna és elpanaszolná az interneten hogy ő mit látott ,de tenni nem tesznek semmit.
Most is nyugodtan szidhatok mert nem érdekel, csak a kérdésre is válaszoljatok ami úgy szól röviden,hogy miért rosszabb az ha valaki rosszul neveli a kutyáját mint az ha megkínozza?
Hívtam már ki verekedésből úgy, hogy kis görcs kutya tovább támadta. Igen erős ösztönhelyzetben is tudom kontrollálni, ezért járunk ÖV-zni. A segédről is simán lehívom, és a támadó segéd elől is el tudom hívni. Van, hogy egy szóra nem megy, hanem rá kell üvöltenem, meg felélépnem egyet, de ennek már elégnek kell lennie.
De ha egyet pisszenek, hogy mehetsz, már ott is van újra.
Istenem :D azért ha arról van szó hogy ki a hülye ti sem maradtok le:)
Főleg a 6. oldal 2. válaszolója az egy eszméletlenül buta, értelmetlen ember, csak gúnyból írtam a tigrisbukfencest dolgot, atya úristen , szerintem te feküdj le aludni mert ha nem tudsz vicc vagy gúny és valóság és komoly beszéd közt különbséget akkor legjobb lesz ha fel sem kelsz az ágyadból nem,hogy még irogassál is....
Itthoni munkám van, ezt leírtam..szerintetek mi az itthoni munka kapa meg ásó a kertben és azért fizetnek?Kicsit gondolkodjatok....na jó segítek számítógép!Igen számítógéppel dolgozom, így amíg fut valami program vagy küldök valamit van időm az véleményeteket elolvasni és válaszolni rá.
Ez idő alatt meg nem tudok a kutyákkal foglalkozni mert 5 percenként nem hagyhatom ott őket....
Aki meg azt hajtogatja,hogy hívta már ki a kutyáját verekedésből akkor valószínűleg német juhász testű kutyád van és arra rátámadt egy beagle, mert ha egy hasonló méretű kutya dühből rátámad akkor b*szhatod az őrző-védődet.
Az nem segít ha elkapja a kutyád torkát akkor még a jó isten se szedi le róla, én tapasztalatból tudom kismilliószor támadtak a kutyámra és mivel mindig ő került ki győztesként a támadó szorult segítségre, és én tudom, milyen egy 40 kg-s kutyát leszedni egy hasonló súlyú kutyáról.Lehetetlen....én csak húztam le róla és az nem segített mindig úgy szabadult a másik kutya,hogy az enyém egy pillanatra elengedte,hogy új fogást keressen rajta.
De legyen úgy!Kívánom,hogy működjön az ÖV ha rátámadnak,tiszta szívemből kívánom és sérülés nélkül ússza meg a kutyád!
Utolsó: akárkinek szól a megjegyzésed a hurkos botodat tartsd meg magadnak ha a perverz vágyaidat akarod kiélni menj a szex témakörben.
Ha meg csak keménykedni akarsz akkor összefostuk magunkat, csak kímélj a hülyeségeiddel:)
Ügyes vagy nagyon:)
8 általánost már kijártad?
Nem kéne személyeskedni.....semmit nem tudsz az életemről szóval ezt befejezheted,te nyilván valami Rózsa-dombi "gizda" vagy apuci pénzén élsz, nagyszerű, örülök,hogy te ilyen tökéletes ember vagy képzeld el mi lenne ha te nem lennél...
Írásaid alapján max 16 éves vagy, ha meg nem akkor egy rendkívül szánalmas ember.
Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!