Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért azokat az embereket...

Miért azokat az embereket támadják az állatvédők akik rosszul nevelik kutyáikat az állatkínzók helyett?

Figyelt kérdés

Én bevallom,hogy soha nem neveltem jól a kutyáimat ettől függetlenül, sosem támadtak emberre, nem haraptak meg soha senkit és soha nem morogtak emberre.

Egy kutyám volt aki mindig megszökött és 11 év alatt két kutyát megölt, a környéken, én hívtam hozzá kutyaiskolából oktatót,tőle sokat tanult,de továbbra is megszökött és más kutyákra támadt.Pedig a kerítést is 3 méteresre emeltem, ezután kiásta magát.Erről nem lehetett leszoktatni, pedig több mint 1 évig járt hozzá a kiképző.Elakartuk altatni,de ez nem történt meg.

A mostani kutyáim soha nem szöktek meg, jó helyen vannak nem szenvednek semmiben sem hiányt jó körülmények között élnek, nem soványak egészségesek viszont rosszul neveltek, ami azt jelenti,hogy ráugranak a vendégekre, nem mindig hallgatnak rám, de senkire nem támadnak még a csirkéket sem bántják viszont mind az interneten mind az életben több támadást kaptam emiatt.

Sok nagyszájú "nagy állatvédő" csak az ilyeneknek mer ugatni mint én, holott mások a tetőről dobják le a kutyáikat, levágják az orrukat és további brutális kínzásokat használnak, de ha ilyet látnak csak felháborodnak morognak egy kicsit majd elfelejtik persze ha egy rosszul nevelt kutya kerül eléjük egyből úgy szidják a gazdát ,hogy az elképesztő.

Gondolom ez azért van így mert az interneten látott videók kutyakínzóinak nem tudnak beszólni, de ezen emberek 90% csak az interneten állatvédő ha meglátná, hogy az utcán 2-3 ember kínoz egy kutyát fülét farkát behúzva hazaszaladna és elpanaszolná az interneten hogy ő mit látott ,de tenni nem tesznek semmit.

Most is nyugodtan szidhatok mert nem érdekel, csak a kérdésre is válaszoljatok ami úgy szól röviden,hogy miért rosszabb az ha valaki rosszul neveli a kutyáját mint az ha megkínozza?

2011. aug. 27. 19:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
hú még egy tökéletes kutya gazdi akinek annyira engedelmes kutyája van ,csak még is elszökik a kutyája .Amúgy fajtától is függ .Meg attól is hogy kóbor volt -e .A mostani kutyám anyja kóbor volt és állandóan kiszökött .Próbáltam szépen majd szigorúan de csak kiszökött.
2011. aug. 28. 11:22
 52/74 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem te is csak egy nethős vagy azért irogatsz azt hazudod hogy nincs idődd miközben minden sz@rt megválaszolsz??? ez idő alatt is foglalkozni kéne a kutyáddal én ilyennek még egy csótányt nem hogy kutyát adnák aztán jössz azzal hogy fegyverrel lelövöd a másikat ha 5-6 rád mennének sírva elszaladnál nem tigris bukfenceznél mert tört döfnének a seggedbe aztán 2x 3x megforgatnák ha meg nincs időd nevelni akkor megminek tartasz kutyát??? kiváncsi lennék micsinálnál ha rád mennének egy jó páran aztán az AK-at betolnák a barna szalonba és párszor meg huzznák a ravaszt akkor is lövöldöznél??? Egy valami hülyeséget végig gondolsz és az mellől nemtágitasz ilyen fajta ember vagy bebeszéled magadnak a hülyeséget a kutya nem fog szeretni ha pénzkölteszrá neki a pénz értéktelen attól nem vagy jobb gazdi hogy rá költesz a kutyádra egyvagyont!!!!!!
2011. aug. 28. 14:20
 53/74 anonim ***** válasza:
100%
Neked is sok időd lehet ha állandóan itt trolkodsz azt meg nem hiszem el hogy miután vissza hívott kutyádat megtudod védni a támadó kutyától.Meg hogy a te kutyád annyira jól nevelt hogy egy szóra oda megy hozzád ha a másik kutya rátámad .Ez egy vicc magad se hiszed el amit írsz.Szart se tudsz a kutya nevelésről csak papolsz róla.
2011. aug. 28. 14:59
 54/74 anonim ***** válasza:
92%

Hívtam már ki verekedésből úgy, hogy kis görcs kutya tovább támadta. Igen erős ösztönhelyzetben is tudom kontrollálni, ezért járunk ÖV-zni. A segédről is simán lehívom, és a támadó segéd elől is el tudom hívni. Van, hogy egy szóra nem megy, hanem rá kell üvöltenem, meg felélépnem egyet, de ennek már elégnek kell lennie.

De ha egyet pisszenek, hogy mehetsz, már ott is van újra.

2011. aug. 28. 15:09
 55/74 anonim ***** válasza:
55%
Igaza van az elöttem szólonak és ha nem hiszedel hogy tudom kontrolálni a kutyám akkor egy elég szar gazdi vagy mert nem neveled egy kutyának kurv@ sok időt kell szentelni a nevelésére. És ha még egy szer kételkedni fogsz a szavamba furkós botot dugok a seggedbe remélem tisztán érthetően beszéltem te fogyatékos!!! Mert aki ezt a tényt nem tudja fel fogni azzal nagy bajok vannak!!!!
2011. aug. 29. 13:41
 56/74 A kérdező kommentje:

Istenem :D azért ha arról van szó hogy ki a hülye ti sem maradtok le:)

Főleg a 6. oldal 2. válaszolója az egy eszméletlenül buta, értelmetlen ember, csak gúnyból írtam a tigrisbukfencest dolgot, atya úristen , szerintem te feküdj le aludni mert ha nem tudsz vicc vagy gúny és valóság és komoly beszéd közt különbséget akkor legjobb lesz ha fel sem kelsz az ágyadból nem,hogy még irogassál is....

Itthoni munkám van, ezt leírtam..szerintetek mi az itthoni munka kapa meg ásó a kertben és azért fizetnek?Kicsit gondolkodjatok....na jó segítek számítógép!Igen számítógéppel dolgozom, így amíg fut valami program vagy küldök valamit van időm az véleményeteket elolvasni és válaszolni rá.

Ez idő alatt meg nem tudok a kutyákkal foglalkozni mert 5 percenként nem hagyhatom ott őket....

Aki meg azt hajtogatja,hogy hívta már ki a kutyáját verekedésből akkor valószínűleg német juhász testű kutyád van és arra rátámadt egy beagle, mert ha egy hasonló méretű kutya dühből rátámad akkor b*szhatod az őrző-védődet.

Az nem segít ha elkapja a kutyád torkát akkor még a jó isten se szedi le róla, én tapasztalatból tudom kismilliószor támadtak a kutyámra és mivel mindig ő került ki győztesként a támadó szorult segítségre, és én tudom, milyen egy 40 kg-s kutyát leszedni egy hasonló súlyú kutyáról.Lehetetlen....én csak húztam le róla és az nem segített mindig úgy szabadult a másik kutya,hogy az enyém egy pillanatra elengedte,hogy új fogást keressen rajta.

De legyen úgy!Kívánom,hogy működjön az ÖV ha rátámadnak,tiszta szívemből kívánom és sérülés nélkül ússza meg a kutyád!

2011. aug. 29. 14:00
 57/74 A kérdező kommentje:

Utolsó: akárkinek szól a megjegyzésed a hurkos botodat tartsd meg magadnak ha a perverz vágyaidat akarod kiélni menj a szex témakörben.

Ha meg csak keménykedni akarsz akkor összefostuk magunkat, csak kímélj a hülyeségeiddel:)

2011. aug. 29. 14:03
 58/74 anonim ***** válasza:
55%
A jó édes anyád buta és értelmetlen hogy megcsinált aztán megmegszül ugye ezzel tisztában vagy mert én tisztába vagyok azzal hogy "viccből" irtad én meg viccből válaszoltam ;) és az a tény hogy a szellemi szinted ezene a szinten van ez tényleg röhej főleg hogy nem használod kétlem hogy olyan munkád van ami géphez köttöt ezek a válaszok és kérdéseid után te 100% hogy ilyen vidéki suttyó, paraszt vagy aki talicskával jön a westend elé és a kutyám még kölyök és igen vissza tudom hívni még hanagyobb is megyrá mert nem végig nézem és röhögök rajta mint te és viccként fogom fel hanem oda megyek és szét szedem őket még akkor is ha megkap mert ténylegesen szeretem a kutyámat és nem hobbiból tartom és ismerősünk nek huskyja volt és azis nagyon szökdösős volt mégis sikerült megtanitanom de szerintem a tied azért szökött meg mert a kertetekre nem deszkákból kéne keritést rakni vagy csak ez is egy nagy kamu hogy volt kerités szerintem az a kert életében nem látott még deszkákat sem és tudod ezt én is csak viccből mondom mint te a bukfenceket :))))))))
2011. aug. 29. 14:50
 59/74 anonim ***** válasza:
55%
Láttam hogy össze fostad magad tiszta barna lett a képernyő meg amúgy ott csurog a lábad szárán XD
2011. aug. 29. 14:54
 60/74 A kérdező kommentje:

Ügyes vagy nagyon:)

8 általánost már kijártad?

Nem kéne személyeskedni.....semmit nem tudsz az életemről szóval ezt befejezheted,te nyilván valami Rózsa-dombi "gizda" vagy apuci pénzén élsz, nagyszerű, örülök,hogy te ilyen tökéletes ember vagy képzeld el mi lenne ha te nem lennél...

Írásaid alapján max 16 éves vagy, ha meg nem akkor egy rendkívül szánalmas ember.

Ennyit erről.

2011. aug. 29. 15:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!