Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A bulldogért, boxerért miért...

A bulldogért, boxerért miért vannak odáig az emberek, de a BULL TERRIER az meg ronda?

Figyelt kérdés

Annyiszor hallom, hogy le csúnyázzák a bull terrieremet, de a bulldog, meg a boxer az szép, meg különleges...

És nem bírom felfogni, hogy miért.

Szerintem pont, hogy a boxer, bulldog a tipikus, átlagos, egyszerű kinézetű, és a bull terrier a különleges, és szép.

És akinek boxerja van, vagy bulldogja, az csúnyázza le a legjobban szinte a bull terriereket.

Sokszor hallom azt, hogy "de csúnya, hogy néz ki? Fúúú, szegény szerencsétlen kutya" amikor sétálni megyek vele.

Persze amikor ismerősöm a boxereját vitte sétálni, azt még szépnek is mondták... :(

Szerintem meg pont, hogy ezek a fajták a nem szépek.

De, miért tartják szépnek a bulldogot, boxert, és rondaának a bull terriert?

2011. aug. 23. 10:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

én meg azt utálom , hogy mindenki beszólogat az amstaffom miatt :/ jönnek , hogy milyen cuki , gyönyörű , aztán meg jajjj de emberevő kutya lesz! harci kutya. (3hónapos...:D)

de már kezdem megszokni.. egyik füleden be, másikon ki :)

2011. aug. 23. 15:09
 12/21 anonim ***** válasza:
A bullterrier, a pitbull és a beagle-k a kedvenceim. A bullterrier a fejformája miatt tetszik, szerintem szép és érdekes :)
2011. aug. 26. 16:18
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

Mert talán tényleg csúnya! Nem? De!

A Boxer Bullmasztif gyönyörű

2011. aug. 31. 14:41
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
Boxer, bulldog, bull terrier mindegyik csúnya, fogalmam sincs hogy mi szép van rajtuk és hogy miért vannak érte odáig sokan... Csak mert menő vagy mi?
2011. aug. 31. 17:21
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

Minden olyan kutya mondhatná akit leocsmányolnak!!

Ti tettetek ilyenné fogadjatok el hát ilyennek!

2011. aug. 31. 18:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Én a Boxert és a Bulldogokat nagyon imádom olyan kis orrba gyűrt fajták. A Bulterrier mint fajtát nem szeretem. Nem tetszik a feje!!
2011. aug. 31. 18:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem is pont így van,hogy boxer meg bulldogot szeretem,de bullterier nem tetszik,nem tudom,hogy miért,de nekem nem tetszenek.
2011. aug. 31. 20:24
 18/21 anonim ***** válasza:

Ízlés dolgában tanácsot adni? :-)

Ez tipikusan az a kutya, amiért valaki vagy rajong, vagy rá sem bír nézni. (Én az utóbbihoz tartozom). Ettől függetlenül lehet aranyos és biztos sokaknak tetszik, de belőlem valahogy fizikai undort vált ki, amiről nem tehetek. Chihuahua dettó.

2011. szept. 1. 00:17
 19/21 anonim ***** válasza:
A bullterrier annyira, csunya, hogy csak imádni lehet. Mindig jókedvű, pörgős, igazi rosszcsont bohóc. Én nagyon szeretem őket. de szerintem szép a boxer, és bulldog is, csak ő másért:)
2011. szept. 1. 07:21
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is boxerem van, szerintem a leggyönyörűbb kutya, sőt, nekem Ő a KUTYA:) Viszont én emellett imádom a bullterriereket is, a bulldogokat is, a kínai szőrteleneket is, a keverékeket is, sőt, még a rendesen nevelt, szocializált, kutyaként!!! (nem kisbabaként) tartott kistestű kutyusokat is! (Az más kérdés, hogy tartani nem tartanék, de nincs velük semmi problémám.) Azt vettem észre, hogy két féle kutyatartó van. Aki csak a saját kutyáját szereti, és aki minden kutyát szeret. Én az utóbbiba tartozom. Akár hiszed, akár nem, a boxert sem szereti mindenki, engem is már több atrocitás ért miatta, de nem igazán érdekel. A szánalmas, életúnt, savanyú emberek azok, akiknek feldobja a napját, ha valakibe beleköthetnek. Én csak nevetni tudok rajtuk:)
2011. szept. 1. 08:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!