A bulldogért, boxerért miért vannak odáig az emberek, de a BULL TERRIER az meg ronda?
Annyiszor hallom, hogy le csúnyázzák a bull terrieremet, de a bulldog, meg a boxer az szép, meg különleges...
És nem bírom felfogni, hogy miért.
Szerintem pont, hogy a boxer, bulldog a tipikus, átlagos, egyszerű kinézetű, és a bull terrier a különleges, és szép.
És akinek boxerja van, vagy bulldogja, az csúnyázza le a legjobban szinte a bull terriereket.
Sokszor hallom azt, hogy "de csúnya, hogy néz ki? Fúúú, szegény szerencsétlen kutya" amikor sétálni megyek vele.
Persze amikor ismerősöm a boxereját vitte sétálni, azt még szépnek is mondták... :(
Szerintem meg pont, hogy ezek a fajták a nem szépek.
De, miért tartják szépnek a bulldogot, boxert, és rondaának a bull terriert?
én meg azt utálom , hogy mindenki beszólogat az amstaffom miatt :/ jönnek , hogy milyen cuki , gyönyörű , aztán meg jajjj de emberevő kutya lesz! harci kutya. (3hónapos...:D)
de már kezdem megszokni.. egyik füleden be, másikon ki :)
Mert talán tényleg csúnya! Nem? De!
A Boxer Bullmasztif gyönyörű
Minden olyan kutya mondhatná akit leocsmányolnak!!
Ti tettetek ilyenné fogadjatok el hát ilyennek!
Ízlés dolgában tanácsot adni? :-)
Ez tipikusan az a kutya, amiért valaki vagy rajong, vagy rá sem bír nézni. (Én az utóbbihoz tartozom). Ettől függetlenül lehet aranyos és biztos sokaknak tetszik, de belőlem valahogy fizikai undort vált ki, amiről nem tehetek. Chihuahua dettó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!