A bulldogért, boxerért miért vannak odáig az emberek, de a BULL TERRIER az meg ronda?
Annyiszor hallom, hogy le csúnyázzák a bull terrieremet, de a bulldog, meg a boxer az szép, meg különleges...
És nem bírom felfogni, hogy miért.
Szerintem pont, hogy a boxer, bulldog a tipikus, átlagos, egyszerű kinézetű, és a bull terrier a különleges, és szép.
És akinek boxerja van, vagy bulldogja, az csúnyázza le a legjobban szinte a bull terriereket.
Sokszor hallom azt, hogy "de csúnya, hogy néz ki? Fúúú, szegény szerencsétlen kutya" amikor sétálni megyek vele.
Persze amikor ismerősöm a boxereját vitte sétálni, azt még szépnek is mondták... :(
Szerintem meg pont, hogy ezek a fajták a nem szépek.
De, miért tartják szépnek a bulldogot, boxert, és rondaának a bull terriert?
A bullterrier az egyik kedvenc fajtám, a következő kutyám biztos bully lesz! Ne foglalkozz velük, nekem a nyomott orrú kutyák is tetszenek(már amennyire), de nem akarnék, hisz úgy el lettek cseszve ezek a fajták, hogy alig kapnak levegőt. Na és a bulldog gazdik így boldogok a kutyájukkal, hogy ő közbe szenved?
A bullterrier nagyon különleges, kedves kutya:)
most komolyan szubjektív ízlésen húzod fel magad?
nekem a Korpiklaani tetszik, másoknak meg a Lady Gaga... mások vagyunk.
légy büszke rá, hogy kitűntök a nagy átlagból.
Mit érdekel ennyire?
Nekem volt egyszerre francia bulldogom és bullterrierem is. Mindkettőt érte támadás, de kit érdekel?
Nekem tetszettek, imádtam őket és ez a lényeg.
Én pl. a németjuhászért, labradorért nem vagyok oda, sok embernek meg ezek 'A" kutyák.
jaj figyelj meg egy boxert meg egy bullterriert.. a legtöbb ember valszeg. lefogja csúnyázni a bullikat, ez van...szerintem anyira csúnya kutya, hogy már szép :)
nekm is boxerem van, bullterriert nem engedtek volna a szüleim. örülj, hogy különleges vagy, ezek az emberek nem ismerik ezt a fajtát, mert ha ismernék, meglátnák benne azt a különlegességet, fennséget,ez van :) 14L
Gondolom a furi fejformája sokakat taszít.
De kinek a pap, kinek a paplan. Ezen kár nyafogni.
Bakker te is lecsúnyázod a többik akkor mit vársz?!
Na az én kutyámat meg rendesen "elintézte" a kozmetikus tegnap este. Még jó, hogy sötétbe mentünk haza, mert szegény pofáját úgy megnyírta, hogy most olyan mint egy állonvágott róka:)
Egy darabig a bokrok alatt fogunk sétálni, nehogy "lecsúnyázzák" szegényt:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!