Milyen kutyát ajánlanátok nekem? Fogalmam sincs melyik illene hozzám.
Nincs kisgyerek,egyedül élek. Szeretném ha megvédene,de nem kifejezetten ilyen kutyára van szükségem mint pl dobermann,roti amiktöl lehet énis félnék. Hanem kinézetre legyen nagy,és magabiztosságot sugárzó belül pedig egy nagy plüssmaci.
Cane corso milyen árban lenne? Nagyon szép kutya:)
Nekem ez a kedvenc kutyafajtám:
nemrég láttam, és azonnal beleszerettem, gyönyörű kutya (és 2 állatmenhelyről is tudok, ahol vannak szép példányok):) Sajnos nem tudok sok mindent róla, mert pár napja leltem a fajtára, de ha találok róla valamit neten, belinkelem:)
A német juhásztól nem kell félned.Nem úgy viszont az ellenségeidnek...
Ne keverd össze azokkal az egyébként nagyon aranyos kutyákkal akiket falun Nj-nak csúfolnak.Egy igazi Nj gyönyörű nemes állat,és egyedülálló abban hogy minden tulajdonsága-érzékszerve szinte tökéletes.Nem véletlenül a legfőbb mentő-rendőr-vakvezető stb kutya.Van nála gyorsabb,de az nem hall,van szebb is de az süket,van okosabb nála de az...inkább olyan nincs is.
Ilyen egy német juhász:
Megint 16:43-as vagyok
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=groenendael&..
Itt is sok hasznos infó van:)
Remélem te nem undorító divatkutyát szeretnél, amit minden háznál lehet látni, és már a könyökömön jön ki... pl; Német juhász, Berni pásztor, Labrador, Yorkika, Golden retriver.... Hányok már tőlük... MINDENKI ilyet szeretne de miért?????
Mellesleg gyönyörű kutya az Afgán, és a perzsa agár, Pitbull, Argentin dog, Skót juhász, ilyet aztán nem látni minden nap. Már-már a husky is elég gyakori...
A cane corso-ról sem kell félned. Sőt ő akár baby sitter-nek is kiváló lehet.
Többek közt az is jellemző rájuk, hogy ha gyermek van a családban, őt akár a saját gazdájával szemben is képes megvédeni. Borzalmas családcentrikus. Viszont idegen állatokkal szemben agresszív, ezért is fontos a suli, mert hát majd mentek sétálni meg minden:)
De téged foggal-körömmel véd, ha kell. De ok nélkül nem támad rá senkire.
Fúúú nem akarok hazudni mennyiért vették a szüleim, olyan 110-130 ezer között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!