Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlanátok...

Milyen kutyát ajánlanátok nekem? Fogalmam sincs melyik illene hozzám.

Figyelt kérdés
Az összes kutyáról ugy gondolom,hogy igen,ilyen elfogadnék. Vannak elképzeléseim persze,de szeretnék azért a földön járni. Tehát rengeteg szabadidöm van,egész délután itthon vagyok,lenne idöm foglalkozni vele. Nincs semmilyen háziállatom,tehát csak ö lenne az én "becses kincsem" igazából olyat szeretnék,amire azt mondják az utcán hogy "aztaaaa..ez igen! Ez kutya" vagy hogy "milyen gyönyörü" Legalább 50cm legyen,felső határ nincs. Mégis szeretném ha nem enne ki a pénztárcámból. Tenyésztőtöl vásárolnám,de 150ezer ft-nál többet nem akarok költeni arra hogy "csak megvegyem" tippeket várok. elöre is köszönöm.
2011. aug. 21. 16:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nincs kisgyerek,egyedül élek. Szeretném ha megvédene,de nem kifejezetten ilyen kutyára van szükségem mint pl dobermann,roti amiktöl lehet énis félnék. Hanem kinézetre legyen nagy,és magabiztosságot sugárzó belül pedig egy nagy plüssmaci.

Cane corso milyen árban lenne? Nagyon szép kutya:)

2011. aug. 21. 16:39
 12/23 anonim ***** válasza:

Nekem ez a kedvenc kutyafajtám:

[link]

nemrég láttam, és azonnal beleszerettem, gyönyörű kutya (és 2 állatmenhelyről is tudok, ahol vannak szép példányok):) Sajnos nem tudok sok mindent róla, mert pár napja leltem a fajtára, de ha találok róla valamit neten, belinkelem:)

2011. aug. 21. 16:43
 13/23 anonim ***** válasza:

16:43-as vagyok

[link]

[link]

2011. aug. 21. 16:50
 14/23 anonim ***** válasza:

A német juhásztól nem kell félned.Nem úgy viszont az ellenségeidnek...

Ne keverd össze azokkal az egyébként nagyon aranyos kutyákkal akiket falun Nj-nak csúfolnak.Egy igazi Nj gyönyörű nemes állat,és egyedülálló abban hogy minden tulajdonsága-érzékszerve szinte tökéletes.Nem véletlenül a legfőbb mentő-rendőr-vakvezető stb kutya.Van nála gyorsabb,de az nem hall,van szebb is de az süket,van okosabb nála de az...inkább olyan nincs is.

Ilyen egy német juhász:

[link]

2011. aug. 21. 16:54
 15/23 anonim ***** válasza:

Megint 16:43-as vagyok

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=groenendael&..

Itt is sok hasznos infó van:)

2011. aug. 21. 16:57
 16/23 anonim ***** válasza:
Argentin dog. Gyönyörű, okos, imádni való kutya, engem 2 rablótól mentett meg...Talán ha a rablóknál volt fegyver is akkor az életemet mentette meg.
2011. aug. 21. 16:58
 17/23 anonim ***** válasza:

Remélem te nem undorító divatkutyát szeretnél, amit minden háznál lehet látni, és már a könyökömön jön ki... pl; Német juhász, Berni pásztor, Labrador, Yorkika, Golden retriver.... Hányok már tőlük... MINDENKI ilyet szeretne de miért?????

Mellesleg gyönyörű kutya az Afgán, és a perzsa agár, Pitbull, Argentin dog, Skót juhász, ilyet aztán nem látni minden nap. Már-már a husky is elég gyakori...

2011. aug. 21. 17:00
 18/23 anonim ***** válasza:

A cane corso-ról sem kell félned. Sőt ő akár baby sitter-nek is kiváló lehet.

Többek közt az is jellemző rájuk, hogy ha gyermek van a családban, őt akár a saját gazdájával szemben is képes megvédeni. Borzalmas családcentrikus. Viszont idegen állatokkal szemben agresszív, ezért is fontos a suli, mert hát majd mentek sétálni meg minden:)

De téged foggal-körömmel véd, ha kell. De ok nélkül nem támad rá senkire.

Fúúú nem akarok hazudni mennyiért vették a szüleim, olyan 110-130 ezer között.

2011. aug. 21. 17:01
 19/23 anonim ***** válasza:
ill 'tól'
2011. aug. 21. 17:01
 20/23 A kérdező kommentje:
Hmm.. a cane corsot átgondolom még. Az agarak közül csak a magyar és a lengyel agár tetszik. ezek milyen áron vannak?
2011. aug. 21. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!