Ajánlanátok nekem autósüléseket? Fogalmam sincs hogyan válasszak!
Ez milyen lehet? [link]
Olyat szeretnék, ami tényleg biztonságos, nem kell, hogy a legolcsóbb legyen, de azért ne is méregdrága. Főleg, hogy három kell, mert trikereim vannak.
Bármilyen ülést is választasz, mindenképpen próbáld bele a babákat. Mert lehet hogy mondjuk ez a típus - bár jónak tűnik - egyiküknek jó lesz, a másiknak meg kényelmetlen. Szóval szerintem neten ne rendelgess, hanem szánd rá az időt és menj el egy bababoltba a porontyokkal.
Nekem ilyen van (egy gyerek):
Azért ezt választottuk a párommal mert hosszas keresgélés után ennek volt a legjobb a töréstesztje a neten. Persze utána elmentünk és belepróbáltuk a gyereket.
Szia én így választottam:
először megnéztem a törésteszteket a neten, így leszűkítettem a kört. Aztán belepróbáltam a babám a kiszemelt 2-3 fajtába. Az árát nem kellett nézni, mert a legjobb törésteszt-eredményes ülések kb egyforma árban vannak.
Végül meglett az eredmény, és használtam vettem meg a kiszemeltet.
Nekünk ez van, a kislányom nagyon szereti, mert magasan ül benne, nagyon stabilan be lehet kötni, és jó minősítése van a törésteszten is, örülök, hogy ezt választottuk.
(a 31-es színkód van nekünk)
Pár hete vettünk mi is:
Nagyon sokat megnéztem, igyekeztem alaposan átgondolni, mérlegelni. Én is kérdeztem itt is ezzel kapcsolatban.
Besafe, Römer, Maxi Cosi. Ezekre szűkült a végén a kör és a férjem döntötte el, hogy Maxi Cosi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!