Milyen kutyát ajánlanátok nekem? Fogalmam sincs melyik illene hozzám.
Hát figyi, én már sokszor leírtam a történetemet.:D
Nekem egy gyönyörű Cane Corsom van.
A lényeget írom nem eresztem bő lére. Nő vagyok, még kiskorú voltam, mikor megkaptam. Sokan leszóltak, hogy első kutyának neee, meg kemény gazdát igényel, nem fogok vele bírni stb stb.... én megígértem a szüleimnek és megneveltem. Nagyon büszke vagyok rá, pláne, mikor dicsérik őt.:)
Igen nehéz nevelni, de nem lehetetlen, még első kutyának SEM lehetetlen. Ha valaki annyira elszánt, mint én és nem adja fel, akkor igen is sikerül, még akkor is, ha az első kutyád.
A saját kutyámon kívül még ismerek Corso-kat, az ő gazdáik sem nagy kutyatudorok, csak elszántak voltak, és bevállalták a sok időt, és a kemény munkát.
Nem tudom tetszik-e neked ez a fajta, és azért én is azt mondom, hogy gondold át, rengeteget kell velük törődni, pláne addig, ameddig még próbálgatja a szárnyait...
igaz hogy 50 cm alatt van, de szerintem a mopsz :)
vagy ha a leírtak alapján.. szerintem a labrador :)
gyönyörű kutya, nagyon sok mindenre megtanítható, gyerekbarát.. stb : )
és még annyit, hogy azt tudni kell, ha egy picit is elgyengülsz, vagy nem figyelsz oda, akkor már gond lehet, akkor ők az urak. Én egyszer elgyengültem mikkor még fiatal volt, el is szalad vele a ló, ugyan sikerült őt kibillenteni, de nem volt egyszerű:D
Corso-s voltam
Kertes házban laksz?Van kisgyerek a háznál?Erős védőkutya kell,vagy "csak" barát?
A német juhász olyan mint a mercedes-audi-bmw semmiben nem a legjobb,de mindenben nagyon jó.Nagyon okos,nagyon hűséges és erős-bátor is.Szerintem azt biztosan nem bánnád meg.Jó tenyésztőtől gyönyörű példányt vehetsz 100 ezer körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!