Mit tegyek? Nagyon aggódóm.12L
Anyának és apának mániája,hogy a 8 hónapos Bolognesét a kb. 5 centis orrnyergére ütve fegyelmezzék...na most én láttam hogy teszik ezt...mivel mozog a kutya,ütéskor a szemébe nyúlnak...
A kutyus 3 napja hunyorgat a jobb szemére,meg néha a mancsával dörzsölgeti...
Először nem mondtam meg anyáéknak,de miután világossá vált,hogy a hihetetlenül biztonságos és hasznos fegyelmezéstől van,felvilágosítottam őket,hogy,ha mindenképpen rá kell csapni,a hátsójánál tegyék mindezt...tojnak rá :P
Hát szerintem ez nem olyan vicces...
Ha a kutya 3 napja hunyorog, nem bírja teljesen kinyitni a szemét, akkor az is lehet, hogy valami baja lett a szemének...
vidd el orvoshoz... a szüleidnek meg mondd meg, hogy sürgősen fejezzék ezt be. milyen ember az olyan, aki szándékosan veszélyezteti egy kiskutya egészségét? az nem nagy baj, ha kicsit fegyelmezik, de azért lehetőleg ne csonkítsák már meg közben.
honnan szedték ezt az orrára ütést egyáltalán?? de ha továbbra is rosszalkodik, akkor szerintem 8 hónap alatt rájöhettek volna, hogy semmit se ér... ennyi idő alatt rá kellett volna már meg kellett volna tanulni a kutyát szavakkal fegyelmezni. Én annyit mondok a kutyusomnak, hogy 'szégyelld magad', és már mászik is bele a kosarába:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!