Mit gondoltok? Aggódom.
16 évvel ezelőtt méhgyulladásban pusztult el az első kutyánk, hasonló tünetekkel kezdődött, pont ebben a korban :(
Ne várakozz, menj mindjárt dokihoz vele! Tapasztalatból mondom. És ha már felgyógyult, ivartalaníttasd!
Holnap azonnal keresd fel az állatorvost, mert én igen erősen gennyes méhgyulladásra gyanakszom. Egyik ismerősöm kutyája egy hónapja pusztult el ebben, neki is a tüzelés alatt voltak kisebb rosszullétei, de nem tulajdonítottak nagyobb jelentőséget neki, mire ténylegesen rosszul lett a kutya már az azonnali műtéttel sem lehetett megmenteni.
Ha tényleg erről van szó, akkor rögtön ivartalaníttassátok ki mert minden nap számít.
Miután feltettem a kérdést, vártam még 1 napot. És határozottan jobban volt, és azóta felgyógyult teljesen. Persze módjával adtunk neki enni, és még most is vigyázunk, hogy ne egyen semmi olyat ami esetleg megviselheti a pociját. A lényeg, hogy így tehát nem mentünk orvoshoz. Megvárjuk a következő alkalmat, és ha akkor is ez lesz elvisszük. Remélhetőleg nem az a baja, amit többen is írtatok.
Köszönöm a válaszokat.
Ha most el is múlt, azt tudnod kell, hogy ilyen esetben a méhe és petefészkek általában már telis tele vannak burjánzó cisztákkal, és minden egyes tüzelésnél elő fog jönni a probléma.
Láttam ilyet rokonnál, aki ugyanígy nem gondolta fontosnak mint te, végül olyan rosszul volt a kutya 7 éves korában a tavaszi tüzelésnél, hogy saját pénzemből én műttettem meg 41 fokos lázzal. Az orvos csak azért vállalta ilyen állapotában a műtétet, mert ez már életmentő műtét kategóriába esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!