Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amerikai Staffordshire terrier...

Amerikai Staffordshire terriert (AMSTAFF) vagy Staffordshire Bull Terriert tartsak lakásban?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik jobb egy panellakásba? Akár a méret akár a viselkedés terén? Melyik nyugodtabb természetű, könnyebben kezelhető,nevelhető, tanulékonyabb és az akaratosság? És melyik való első kutyának. Páromnak már volt rotija de nekem még nem volt soha kutyám.

Melyik bírja jobban ha időnként 8-9 órát kell egyedül lennie. Hét közben napi kétszeri séta elég nekik (reggel 3/4óra, este 1,5 óra) Hétvégente viszont jól meg tudnánk mozgatni!

Válaszotok előre is köszönöm!

2011. aug. 15. 11:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

[link]

itt még kölyök friss képem nincs Róla :)

2011. aug. 16. 13:58
 22/31 A kérdező kommentje:

Hihetetlenül aranyos, azok a szemek, azért az ember képes bármire :)

Gratula hozzá

2011. aug. 16. 14:01
 23/31 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen :) a füle mostanra le van vágva és már igen férfias lett :))
2011. aug. 16. 14:06
 24/31 A kérdező kommentje:
Én nem fogom kupíroztatni, hacsak nem lesz túl nagy füle, de akkor sem hegyesre, kajlán cukibb :) és úgy nem nézik harci kutyának annyira
2011. aug. 16. 14:07
 25/31 anonim ***** válasza:
Hát én sem akartam kupíroztatni de nővérem vőlegénye erősködött hogy de mert úgy szép mondom ti tudjátok úgy sajnáltam :) de nagyon szép lett :)
2011. aug. 16. 14:12
 26/31 compactegon ***** válasza:

4x sétás vagyok, akkor már én is...:) mi sem kupíroztattuk, így nem annyira karakteres (lásd félelmetes :D) a feje. igaz a bal kicsit feláll, de denevérnek kiváló :)

[link]

2011. aug. 16. 14:21
 27/31 A kérdező kommentje:

Nagyon édi, igazi kis pajkos lókötő :)

Én nem tudok képet feltenni, mert még csak most tüzel a szuka :))))))

2011. aug. 16. 14:35
 28/31 compactegon ***** válasza:
ő is most tüzel csütörtök óta :) én azért nem tudok, mert elromlott a gép. ezen amin alszik, 5 hónapos volt. imádom a bohócot :)
2011. aug. 16. 14:37
 29/31 anonim válasza:
Nekem van egy 2 eves amstaffom nagyon okos es konnyen tuljar az emberek eszen:)Nagyon makacs es onfeju...szerintem ha nem kerteshazban laksz inkabb valasz egy masik kutyafajtat.Van mikor nyugot es lehet simogatni es babusgatni de viszont van mikor beporog es osszevissza szaladgal semmi nem alhat az utjaba :))
2013. dec. 7. 21:58
 30/31 anonim ***** válasza:
Szintén panelos, szintén amstaff gazdi.semmi baja,viszont sokat foglalkozunk vele, agilityzunk is. Meg van 2 cicank is. Simán tartható panelba, igazából bármelyik kutya tartható(kivéve kánnal, kaukázusi meg stb) megfelelő mozgatás mellett. Agyilag is le kell bőven Farasztani, akkor nem lesz baj
2022. ápr. 4. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!