Tényleg nagyon agresszív a csivava?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam hogy milyen agresszív meg harapós.Ez nem nevelés kérdése?pl.ha mostén veszek 1 kis csivavát és úgy nevelem fel hogy nelegyen vadállat akkor nemlesz ilyen problem?holnap mennénk a kutyáért !!2011. aug. 13. 19:42
11/20 A kérdező kommentje:
köszönöm, pl. h szobatiszta legyen ? hogyan tudnám rászoktatni?
2011. aug. 13. 19:59
12/20 anonim válasza:
19:58
Lehet, hogy rossz a kerítés, nem? Vagy akármi más a probléma, nem ez volt a kérdés, hanem hogy agresszív-e a csivava. Ő szobakutyát szeretne, itt a pont.
13/20 A kérdező kommentje:
több ház van egymás mellet, nincs rekítés csak sövény és 1 nagy kapu van ami nyitvavan mert ugye többenlakunk ebben a nagy udvarban
2011. aug. 13. 20:02
14/20 anonim válasza:
19:54-es vagyok
éjszaka csendben van, persze. max akkor ugat ha a többi kutyáink is ugatnak :P de egyébként nincs vele gond... nagymamámé először ugatni se tudott, a miénktől 'tanulta meg'
15/20 anonim válasza:
Szia! Akinek privátot írtál az vagyok. Amit visszaírtam azt az e-mailjaidban olvashatod el. :)
16/20 anonim válasza:
a lényeg hogy jó idegrendszerű legyen, tenyésztőtől :DD
17/20 anonim válasza:
Ott néztem..De nem kaptam én tőled e-mailt az biztos.Elküldenéd még egyszer?
18/20 anonim válasza:
Én yorkis vagyok, de nem értek egyet azzal hogy sok lenne a gond a szőrével.
A yorki nem hullatja a szőrét, a csivava igen.
Viszont a csivava mellett szól az, hogy nem kell egyáltalán kutyakozmetikushoz hordani, viszont a yorki rendszeres (2 havonta) kozmetikázásra szorul.
19/20 A kérdező kommentje:
A yorkit én nemcsípem egyik ismimnek van és borzasztó ahogy tartja..:Smintha egy korcskutya lenne.mega szőre is nemtom ink csivava
2011. aug. 14. 19:16
20/20 anonim válasza:
Én nem ajánlanám, főleg ha kisgyermek mellé le. E! A miénk rettenetesen agresszív állandóan harapdál minket , és már a kismacskánkat is megölte ! Leharapta lábát, fülét ! Mire hazaértünk szegény elpusztult ... Egyszerűen nem tudunk mit kezdeni vele , pedig már pici kora óta nálunk van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!