Az ivartalanítás tényleg segíthet?
Figyelt kérdés
Van egy kutyákkal agresszív kistestű kutyám . Általában a kanokat nem tűri meg maga mellett . Sőt szinte semmilyen kan kutyát nem tűr meg .Tegnap elvittem a parkba és szabadon engedtem a kutyám , bízva abba ,hogy nem bánt majd senkit .A helyszínen 5 kan kutya volt és 3 nagytestű , eleinte jól ment minden , utána megtámadta a kutyám a nála jóval nagyobb testű kan kutyát . A nagy kutya próbált nem lealacsonyodni a kutyám szintjére így nem is nagyon reagált rá . De az enyém meg követte vicsorogva . Utána megfogtam és kiosztottam. Elengedtem újra és pár perc után megtalálta következő "áldozatát" egy másik nagytestű kutyát .Az a kutya viszont nem hagyta magát és földre teperte az enyémet. Utána az enyém nem volt hajlandó az ott lévő 5 kutya közelébe menni ,holott 5 perce még köztük járkált és szaglászta őket meg ha úgy adódott támadta is . Szóval most fél tőlük , nemrég meg még támadta . Az ivartalanítás segítene a dolgon , hogy lehessenek kan barátai is ? És ha igen akkor az mennyibe kerülne ?2011. aug. 11. 10:14
21/22 anonim válasza:
A kérdésben írtad le, hogy ha meglát egy másik kutyát, akkor rád se hederít, meg hogy rátámadott két nála nagyobb kutyára. Akárhol engeded el, nem tudod irányítani, ha valami nálad érdekesebb lesz arra fog figyelni, és ez potenciális veszélyhelyzet. Persze te tudod, nem muszáj megnyitni a linket sem.
22/22 A kérdező kommentje:
Jelenleg a gép csökkentet módban van , mert bedöglött a videokártya és nem nyitja meg , ha lesz videokártya hidd el , elfogom olvasni . Másrészt meg a Parkban a többi kutya Gazdája biztatott arra ,hogy engedjem el a kutyám , mondtam nekik 100x ,hogy baj lesz vele és támadni fog , de mondták, hogy majd lerendezik és így is lett , tegnap is kint voltam , és már nem ugrott neki senkinek a kutyám csak 1 nagy kutyára morgott de azt időben leállítottam .
2011. aug. 12. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!