Az ivartalanítás tényleg segíthet?
Első körben ivartalanítás.
Második körben kutyaiskola, lehetőleg olyan ahol az ilyen helyzeteket profin tudják kezelni - pl. Népsziget, Őrmező.
1. Meg kell nevelned a kutyádat.
2. Addig nem engeded el, amíg nem tudod biztosan visszahívni és nincs megnevelve.
3. Akkor pláne nem engeded el, ha a többi kutyának következetesen nekimegy, mert nincs megnevelve.
4. Csak ezek után célszerű az ivartalanítás, ami egyébként semmit sem ér, ha neveletlen a kutya, a te kutyád márpedig olybá tűnik az.
Persze hogy segít az ivartalanítás, nálunk is ez a probléma.
Ezek után sokkal irányíthatóbb lesz a kutyus.
Mi holnap megyünk műtétre :)
Én Pécelen lakom és 16.000Ft lesz a műtét 15kg-os a kutyám.
A kutyámat tudom póráz nélkül is sétáltatni és visszajön ha szólok és engedelmesen viselkedik , ha nincs ott másik kutya , ha ott egy másik kutya nőstény vagy hím tökmind1 akkor nem nagyon hallgat rám mert ha nőstény akkor egész idő alatt odalent szaglássza és ki se veszi onnan a fejét , ha hím meg neki támad . De ha nincs kutya a közelbe nagyon szépen jön póráz nélkül .
Megnéztem a linkelt kutyaiskolát , és Miskolc másik végén van , ami kocsival is egy fél óra lenne , + még ez a havidíj is 5000 ahogy olvastam , és lehet több havonta kéne mennünk , mert mire megnevelik lehet több hónap ami több pénz. Úgy ,hogy ez így nagyon komplikált lenne .
A kutyám kb 5 kg-os , úgy ,hogy lehet kg-tól is függ az ivartalanítás , mert mondod ,hogy nektek 15kg-os a kutya és 16ezer volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!