Labrador vagy Boxer vagy egy Beagle vagy még a Westie a jobb?
Figyelt kérdés
A 13 éves kislányomnak szeretnék egy kutyát a fentiek közül melyik lenne jobb választás.Előre is köszönöm válaszaitokat....2011. aug. 9. 18:39
11/12 anonim válasza:
Azért westie, mert az mozgatható könnyen. Elköltöztök, vagy ha nem budapestiek vagytok, akkor elég nagy eséllyel ide fog járni egyetemre, vagy felnőtt korában amikor elköltözik, valószínűleg nem lesz azonnal hatalmas kertje, a westie pedig élni fog még simán, amikor a lányod 25. A westit magával tudná vinni bárhova.
nekem meg kellett ilyen okok miatt a husky kutyumtól...(szülők költözni akartak) ha westiem lett volna, az még mindig velem lehetne.
L/20
12/12 Handballlove válasza:
Szerintem minden kutya megkaphatná az esélyt, de én a labradorra szavazok. A labrador a világ legintelligensebb kutyája, és a leghűségesebb. Nagy a mozgás igénye, de nagyon család szerető. Lakásban is lehet tartani, viszont a kedvenc helye az udvar. Szerintem labrador. Most képzeljen el egy westiet meg egy labradort. A mamámnak van 1 westie meg 1 labradorja. Amikor elment otthonról 1 hétre a westie az az ágyon feküdt a labrador meg utána szaladt és kikísérte. Amikor haza jött a westie megnyalta, a labrador pedig a nyakába ugrott annyira megörült neki. Ez csak egy példa. Szerintem labrador.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!