Van olyan fajtiszta kutya, ami olcsóbb mint 50. 000 Ft?
Husky-t vagy labradort szerettem volna. De ezeknek az ára mind 60.000 és 100.000 Ft fölött van. :(
Mindenképpen valami nagyobb testűre gondoltam, és nem ilyen harci kutyára, hanem valami szép, bundásra.
a memhelyen szerintem találsz jó kutyákat vannak ott egészséges kutyák is a fajtamentőknél is lehet érdeklődni egyik ismim egy 6 hónapos német juhászt hozott el a fajta mentőktől ingyen volt a kutyus normális és egészséges... szoktak ott is kölykök lenni de a mai világba ha nem akarsz sok pénzt kiadni vmire akkor nem is kapod meg jó minőségben ez esetben egy beteges kutyád is lehet ha mondjuk 10 ezerért veszel egyet szaporítotól...
de hát te tudod...a te pénzed...nézz körül azért a menhelyeken és a fajtamentőknél ha nincs kedvedre való kutyus amelyik tetszik akkor maradnak a szaporítók mert rendes tenyésztőtől nem veszel olcsón kutyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!