Keverék vagy fajtiszta kutya? Miért?
Minden ember más. Mindenkinek más az ízlése. Ezt neked így nemfogja megmondani senki, egyik sem jobb a másiknál. Kinek mi tetszik, mit szeret.
Én elköteleztem magam egy fajta mellett, amit tudok megteszek és meg is fogok tenni a fajtáért, hogy megszűnjenek az előítéletek vele kapcsolatban.
Annyi, hogyha fajtatiszta kutyát veszel, akkor nem zsákbamacska, tudod mit vásárolsz, mert ugye nem kis pénz.
Nekem volt egy elképzelésem, ahhoz tökéletesen passzol ez a fajta, így vettem egy példányt, és a fajta szerelmese lettem. Soha nem lesz más fajtájú kutyám. Szerintem ezzel sokan vagyunk így.
Viszont egy keveréket megmenteni pedig csodás dolog, és mindig hálás lesz neked miatta.
Novemberben hoztam ki a menhelyről egy 7 hetes kistestű keverék kutyust. Elképesztő mennyire hálás, össze sem lehet hasonlítani a viselkedését a két fajtatiszta kutyusommal.
Én csak és kizárólag a menhelyről hoznék.
Kérdés inkább hogy tenyésztőtől vagy menhelyről? kölyök vagy felnőtt?
ugyanis amíg boldog boldogtalan szaporíthat addig lehet nekem a kedvencem egy rendben, boztonságban....jól tartott oltott chipezett ivartalanított menhelyről örökbefogadott kutyám akit imádok ....
Nincsneke a fajtamentőkhöz került fajtatiszta kutyák sem jobb sorban...sajnos.
De nekem amúgy inkább fajtatiszta. Elköteleztem magam amellet a fajta mellett amiből most is vannak kutyáim és szeretem azthogy egyformák mégis nagyon különbözőek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!