Van olyan fajtiszta kutya, ami olcsóbb mint 50. 000 Ft?
Husky-t vagy labradort szerettem volna. De ezeknek az ára mind 60.000 és 100.000 Ft fölött van. :(
Mindenképpen valami nagyobb testűre gondoltam, és nem ilyen harci kutyára, hanem valami szép, bundásra.
A törzskönyves, jó minőségű kiskutya ennyibe kerül .. minden fajtából. Vehetsz olcsóbbat, de azt kockáztatod, hogy beteges lesz.
Ami olcsóbb talán itthon az a magyar vizsla ... de abból meg annyi van a menhelyeken hogy én egyáltalán nem adnék pénzt érte.
25 000 ft-ért fajtiszta labri...és sok más helyen is 30-40 közé esik.
vannak, szaporítóknál. le lehet pontozni de nekem eddig csak szaporítótól volt kutyám, és soha nem volt semmi baj egyikkel se, imádnivaló volt mind, okos, értelmes, egészséges, jó idegrendszerű. persze ehhez kellett egy kis szerencse is azt hiszem.
egyébként a menhelyek tele vannak ilyen kutyákkal, ráadásul ingyen!
Nekem azt mondták hogy 60.000 alatt nem kapok.
Tudsz is tenyésztőt, ami esetleg Gyöngyös, Pest, vagy Eger közelében van?
40 ezerért.. nézz utána!
Olcsó ... és epilepsziás, agresszív, diszpláziás, gyomorsavproblémás, stb., stb..
A labrador benne van itthon a 3 legjobban tönkretett fajtában, agyonszaporították öket. Nekem 2 db van otthon a retrievermentéstől: az idősebb idáig 300 ezer forintomba van annyi betegsége volt és mégcsak 6 éves. De én tudtam, hogy mit vállalok azzal, hogy ismeretlen eredetű kutyákat vittem haza és nem adtam pénzt azért, hogy a roh@dék szaporítókat támogassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!