Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutya szemből nekifut,...

A kutya szemből nekifut, felugrik és a gazdáról löki vissza magát. Ezt hogy tudnám megtanitani?

Figyelt kérdés

Sok kutyánál láttam, ezért gondolom nem lehetetlen.

http://www.youtube.com/watch?v=zoosGbIZasA ebben a vidóban is látható 27 másodperc környékén.

2009. ápr. 10. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Na erre én is kiváncsi vagyok:)
2009. ápr. 10. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk ez ugy sikerült hogy amikor felugrott egy nem utasitás mellé kapott egy pofont és a földön lévö hátso lábára egy kis taposást.A nem után egy leül vezényszot.Mielött hörögnétek nem vagyok hive a fizikai kényszeritésnek,ezt ne ugy értd hogy leverem, és megtaposom,csak annyit hogy értsen belöle és utánna és ha jol csinálta nagyon megdicsértuk az okos fejét.Ö egy németjuhász volt és két kicsi gyerek mellett ez nem volt megengedhetö hogy ökelme felugráljon.sajnos Ő már csak multidö gyönyörü 13 évet élt és boldog vagyok hogy a barátja lehetem.Ámen
2009. ápr. 11. 08:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak. Látom te nem nézted meg a videót, mert nem tudod miről van szó...
2009. ápr. 11. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!