Mondanátok nekem olyan könyv címeket adni ami a kutya tanitasával foglalkozik, és kutya trükkök vannak benne? Vagy olyan webcímeket ahol kutya trükkök vannak és azt is leírja, hogy hogy kell neki megtanítani?
Az én kutyáim tudnak: ülni, feküdni, állni, messziről, kézjelre is, hangot adni kézjelre is, lábnál követni pórázon, póráz nélkül, lábhoz jönni, szabályos behívást, forgás, bukfenc, kúszik, pacsia, rázd meg, egyél, igyál, futás, menjél, menjél ki, helyedre, szimat, keresd, meghajol, szlalom, akadály, apportírozás, szégyelld magad, terelés, cica, papa, csont, tolat, oldalaz, frizbi, stb. De ez nem alap nem kell elvárni minden kutyától, mi versenyzünk, nekem ez a hobbim. Úgy tanítottam hogy a kutyánál elértem hogy a megfelelő dolgot csinálja és amikor csinálta akkor megdicsértem, kapott jutalmat, néha klikkert is használtam.
Itt a 101 kutyatrükk, szerintem a legjobb :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Mi ez alapján tanítjuk a blökit:
Klikk! - Ahogy a kutyák szeretnek tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!