Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rottweiler vagy Doberman a...

Rottweiler vagy Doberman a jobb testőr?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 10:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Rotweiler,sokkal megbízhatóbb,legerősebb a harapása.
2011. aug. 9. 15:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkét fajta nagyon jó.Csak nem egy súlycsoportban vannak :)DE ezekből is lehet barátságosabb egyedeket kifogni...Vigyázz,hogy honnan veszed.
2011. aug. 9. 16:18
 13/17 anonim ***** válasza:
49%

testőrnek egyik sem a legjobb, egy ilyesmi simán szétkapja bármelyik kutyát

[link]

2011. aug. 9. 16:50
 14/17 anonim válasza:
Törpepincser :) Úgy is szokták hívni hogy mini-roti. :D Őrzi a gazdáját hűséges és nagyon aktív kutya.Amolyan félig ördög félig angyal :)
2011. aug. 9. 17:46
 15/17 anonim válasza:
40%
Beauceron francia juhászkutya. Nekem volt. Imádja a gyerekeket nem támadja meg őket ,és ha valaki bántja a gazdiját és családját akkor tudja hogy mi a dolga. :D
2011. aug. 9. 17:48
 16/17 anonim ***** válasza:

talán a roti. testőrködés alatt kevés idő alatt kell nagyot robbanni és egy rotinak valószínűleg nagyobb ereje van, bár talán kevésbé kontrollálható.

nemtudom, kér ilyen jó fajta közül nehéz választani, amint látod a válaszok is egész kiegyenlítettek.

2011. aug. 9. 19:09
 17/17 karimmalpózolok válasza:
Én személy szerint a rotit keményebbnek és fegyelmezhetőbb testőrnek tartom :)
2011. aug. 10. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!