Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. S HELP!? NAGYON FONTOS!

S. O. S HELP!? NAGYON FONTOS!

Figyelt kérdés
A kutyamat el engedtem hogy maszkaljon kicsit hatul es talalt egy gumi kesztyut es el akartam venni tolle ..lesz valami baja tegyek valamit ??? -->>tudom hogy loll de kerlek irjatok....-1 eves nemet juhasz
2011. aug. 4. 16:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Figyeld a kutyát. Ha kijön belőle, semmi gond. Viszont, ha öklendezik, netán hány, akkor doki, mert benne maradt a gyomrában.
2011. aug. 4. 18:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy megette a kutya, lehet, hogy elásta vagy apró darabokra tépte és nem vetted észre. Egy gumikesztyű nem olyan nagy, nem hiszem, hogy gond lenne akkor sem ha netán lenyelte. Ha brmi változás van a kutya viselkedésében, nem eszik, bágyadt, levert, nem tud üríteni, akkor állatorvos.
2011. aug. 4. 18:27
 13/15 anonim válasza:
a mi német juhászunk szivacs darabokat eszik xD
2011. aug. 4. 19:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Na ki kakilta masik nap:D:)!
2011. aug. 7. 18:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem lesz akkor sem semmi baja ha megeszi. Az én kutyám is már talált ijet, vagy volt hogy titokban megevett egy játékot és végül kutya.......szedéskor vettem észre.
2011. aug. 7. 20:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!