S. O. S HELP!? NAGYON FONTOS!
Figyelt kérdés
A kutyamat el engedtem hogy maszkaljon kicsit hatul es talalt egy gumi kesztyut es el akartam venni tolle ..lesz valami baja tegyek valamit ??? -->>tudom hogy loll de kerlek irjatok....-1 eves nemet juhasz2011. aug. 4. 16:42
11/15 anonim válasza:
Figyeld a kutyát. Ha kijön belőle, semmi gond. Viszont, ha öklendezik, netán hány, akkor doki, mert benne maradt a gyomrában.
12/15 anonim válasza:
Nem biztos, hogy megette a kutya, lehet, hogy elásta vagy apró darabokra tépte és nem vetted észre. Egy gumikesztyű nem olyan nagy, nem hiszem, hogy gond lenne akkor sem ha netán lenyelte. Ha brmi változás van a kutya viselkedésében, nem eszik, bágyadt, levert, nem tud üríteni, akkor állatorvos.
13/15 anonim válasza:
a mi német juhászunk szivacs darabokat eszik xD
14/15 A kérdező kommentje:
Na ki kakilta masik nap:D:)!
2011. aug. 7. 18:23
15/15 anonim válasza:
Nem lesz akkor sem semmi baja ha megeszi. Az én kutyám is már talált ijet, vagy volt hogy titokban megevett egy játékot és végül kutya.......szedéskor vettem észre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!