S. O. S HELP!? NAGYON FONTOS!
Figyelt kérdés
A kutyamat el engedtem hogy maszkaljon kicsit hatul es talalt egy gumi kesztyut es el akartam venni tolle ..lesz valami baja tegyek valamit ??? -->>tudom hogy loll de kerlek irjatok....-1 eves nemet juhasz2011. aug. 4. 16:42
1/15 anonim válasza:
Na, nyugi... Szóval, talált egy gumikesztyűt... és el akartad venni... és? Mi a gond? Megette?
3/15 anonim válasza:
megette? hányasd meg, vagy fosasd meg, folyamatosan figyeld a székletét, ha kijön, akkor minden rendben, ha nem jön ki órák múlva sem, akkor megakadt, és irány az állatorvos :D
4/15 A kérdező kommentje:
meg ette a kesztyut le nyelte szerintem egeszben
2011. aug. 4. 16:46
5/15 A kérdező kommentje:
de ilyenkor nincs nyitva allat orvos...
2011. aug. 4. 16:49
6/15 anonim válasza:
szia! nekem a szamojéd kutyámnak volt egy plüss macskajátéka. egyik napról a másikra eltűnt a játék, és egyszer láttam, amint az egyik darabját (kb tenyérnyi méretű volt) egészben lenyeli, hiába akartam elvenni tőle. na most, egy másik kutyánk (szintén németjuhász) megette a bőr focilabdát, és kikakilta az összes darabját... szerintem nem lesz baja, de ha nem vagy benne biztos, akkor vidd el dokihoz. ja és a kutyámnak semmi baja sincs :D
7/15 anonim válasza:
Hívd fel és kérdezd meg az állatorvost.
8/15 anonim válasza:
Nekem egy golden retriverem van, és gyakran észreveszem, hogy mindent megeszik. A macskanyakörvtől a ruhákon át mindent, amitől csak baja lehet (úgy értem, ilyen rongy, vagy ilyesmi, nem méreg), de ezt úgy csinálja, hogy csak akkor veszem észre, amikor már kijött. neki mindig kijön, egyszerűen kikakilja. Szerintem nézegesd, ha "kakil", és ha nem jön ki, akkor valószínűleg látszani fog a kutyán, hogy nincs jól. El tudom képzelni, hogy ez beletelhet egy napba, de lehet, hogy csak néhány óra. Akkor én is az állatorvost ajánlom, ahol kéne lennie ügyeletnek, nem? Vagy legalább egy telefonszámnak, amit vészhelyzetben hívni lehet. Ha tényleg nagy a baj, akkor nézz egy másik állatorvost, ami nyitva van!
9/15 A kérdező kommentje:
Koszi:)Kicsit meg nyugodtam !
2011. aug. 4. 16:55
10/15 anonim válasza:
Barátnőm kutyája egy tűt nyelt le de ki jött belőle!xDxDxD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!