Egy kis testű kutyát is be lehet tanítani?
Figyelt kérdés
Pl:skicc-eket vagy más kicsi fajta/testű kutyákat2009. ápr. 8. 14:55
1/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem oda írni hogy nem csak az alapokra gondolok hogy ül fekszik meg lábhoz.Hát pl.hozd ide az újságot vagy valamilyen tárgyat vagy esetleg láttam olyat hogy táncolt egy férfi a kutyájával úgy hogy fel ugrott a hátára vagy a lába közt nyolcasozott.
2009. ápr. 8. 14:58
2/12 anonim válasza:
a méret ezt nem befolyásolja. Bármilyen fajtánk meg lehet tanítani bármit!
3/12 A kérdező kommentje:
Szóval akár egy yorki-t is be lehet bármire tanítani?
2009. ápr. 8. 15:03
4/12 anonim válasza:
:ú//figyelj egy törpe ember tud tanulni?tud ha okos és úgy lesz felnevelve!!Ha sokat foglalkozol vele és okos a kutya akkor persze a kis testű kutyákat is ugyanugy meglehet tanítani,de az ilyen "nehéz" feladadokra szentem alkalmasabb a kutyaiskola(mondjuk az beaglem 10 trükköt tud kutyasuli nélkül)de annyi h TÜRELEM TÜRELEM TÜRELEM TÜRELEM ÉS SOK TÜRELEM KELL hozzá!A yorki miért lenne más mint a többi kutya ha okos (nekem is volt yorkim 1 éve lopták el de nem OFF-olok)
5/12 anonim válasza:
elözö vagyok: de ne várd el h 1 hét allat betaníthatod mindenre sőőőt
8/12 anonim válasza:
Na látom az előttem lévő is ugyanarra gondolt:D
9/12 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam:D
2009. ápr. 8. 15:17
10/12 A kérdező kommentje:
ÉS köszi a válaszokat.DE én se úgy gondoltam hogy egy hét alatt mindent tudjon a kutya
2009. ápr. 8. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!