Kutyát vagy Macskát vegyek?
Jöhetnek a hosszú válaszok is
Lécci ne linkelgessetek és ne írjatok bunkó választ sem:)
kutyát mivel sookal jobb mint 1 macska
abból is magyar vizslát nincs kutya szaga és robusztus algata van meg nem 1 nagy kutya hanem közpes méretű
meg hűséges stb stb
kutyát akkor vegyél, ha szereted azt, hogy nagyon igényli a közelséged, a szereteted, igazán társnak tekint téged, teljesen rád van szorulva, meg tudsz küzdeni vele, vagyis tudod fegyelmezni, naponta többször el tudsz vele menni sétálni, és van időd játszani vele.
ha csak akkor szeretsz vele játszani amikor te akarsz, vagy amikor az állat hagyja, de nem túl gyakran, nem igényled az állandó társaságát, csak szeretnéd, ha mászkálna valami körülötted a lakásba, nincs időd sétálni vele, max kitakarítod az almot, el tudod viselni a függetlenséget tőled, és hogy kevésbé te vagy az Isten, akkor vegyél macskát.
A kutyával sokkal többet kell foglalkozni: tanítani, sétáltatni, nevelni... a cicát meg csak simizni kell meg játszani vele :)
Én a cicákat jobban szeretem :)
De szerintem ne vegyél hanem fogadj örökbe vagy cicát vagy kutyát, a te döntésed, te tudod mennyi időd lenne rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!