Fiú macskát vagy lány macskát vegyek?
Szerintem mindegyikkel kijöhet. De a kiscicát is mindenképpen ivartalaníttasd. Szobacica lesz?
Nálunk úgy alakult egyszer, hogy idejárt hozzánk egy öreg fiú macsek, nem volt a miénk, de sokat itt volt, etettük, szóval olyan volt, mintha az lenne. Aztán végre kisírtam magamnak, hogy hadd hozzak egy cicát, ami eredetileg is a miénk. Kb. 2 hónapos lehetett a kiscica, mikor elhoztam, először furán nézett rá a nagy, nem bántotta, csak ismerkedett vele. Aztán később annyira jóban lettek, hogy mindig együtt játszottak, mászkáltak az udvaron, tanította a nagy.
Most 4 macskám van, 3 kinti, egy kinti-benti. Az utóbbi kandúr, tavaly májusban született. Nyár végén hozott haza az egyik anyamacskánk 1 lány kiscicát. Az idősebbet állandóan a kisebb molesztálta, rágta a fülét, ráugrált meg minden, a nagy meg néha le szokta teperni, de 3x akkora volt. :) Csak játszottak, nem bántották egymást. Most is nagyon jóban vannak, együtt alszanak a kosárban, meg úgy masíroznak az udvaron, mintha az oldaluknál össze lennének ragasztva. XD
Na, azt akartam ebből kihozni, hogy egy idő után megszokná az idősebb macsekod a kicsit, szerintem nem bántani, bármilyen nemű is lenne. De ez nagyban függ a 2 cica személyiségétől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!