Ez mi, hogy csinálhattak ilyet?
És eleve hogy lehetnek ilyenek az emberek?
Mai nap a kutyámmal utaztam (volna) a vonaton!
Felszálltunk a vonatra, furcsálltam is a dolgot, elég sokan voltak a vagonban, láttam, hogy összesúgnak. Gondoltam nem tetszik nekik a képem hát ez van.
Jön a kalauz, egy hölgyemény rögtön le is stoppolta, mondott neki valamit minket nézve, sőt még 2 ember közben oda ment, ők is mondtak valamit.
Oda jön a kalauz, és közli velem, hogy restelli a dolgot, de le kellene szállnom a kutyámmal, mivel az utasok panaszkodnak, hogy RETTEGNEK, értitek, rettegnek az ÁLLATTÓL, és fel vannak háborodva, hogy ilyen AGRESSZÍV FAJTA kutyákat felengednek, és, hogy majd őőők jelentik. Amúgy Cane Corso-m van.
Mondom még csak a kérés is felháborít és mélységesen sért, láthatja, hogy szájkosár van a kutyán, a lábamnál fekszik és meg sem moccan, és nem is fog, ameddig én nem engedem. Erre ő: "de kérem hölgyem..."
Végül leszálltam, de gondolhatjátok milyen ideg volt és még most is van bennem, ez volt az első alkalom, hogy vonaton utaztam vele, és azt hiszem ennyire még sosem aláztak meg. Nem szóltam semmit a többi utasnak, pedig tudtam volna, de úgy voltam vele, ha kinyitom a számat talán még magam is megbánom, amiket mondok!:S Még szerencse, hogy 3 megállóra voltunk a várostól, ahol lakom, és eljött értünk édesapám kocsival, de így lőttek a délutáni programnak.
Esküszöm, ha ez nem velem történik hát...áh:S:(
Ezért fel is jelenthetem őket nem?
24N
kikellet volna állni magadért
amugy ugy tudom hogy ha az utasok nem egyeznek bele nem utazhatsz velük egy kabinba de mivel ez nem kabinos vonat volt így nemtudom
a helyedbe be se mentem volna csak kint maradok a peronon
mondjuk nemtudom hogy lehet félni egy szájkosaras fekvő nyugodt kutyától ami ráadásul aranyos is.... sok a szemét ember sajnos
szerintem máskor ne is menyj be maradj a peronon ha nem hosszu az út kibírod állva tudom hogy nem te vagy a hibás de ha nem akarsz még egy kellemetlen helyzetet akkor ezt kell tenned
22:43, jobbnak láttam nem szólni, mint írtam is, ha szóltam volna azt csak nagyon alpári stílusban tudtam volna, még egy férfi is megirigyelte volna:D
Azt hiszem nem lesz legközelebb, most is csak azért mentünk volna vonattal, mert a kocsim szervizben van, de a héten elvileg kész lesz. De, ha mégis vonatozásra kerül a sor, akkor már okosabb leszek, és nem szállok le, ha ilyen történik.
És nem az elfogultság miatt, de szerintem is aranyos a kutyám, én megértem azt is, hogy a külleme miatt sokan azért tartanak tőle, de soha senkit sem bántana ok nélkül, azért ekkora hisztit nem érdemelt meg szegénykém!:(
Nem volt joga leszállítani, főleg, ha a szabályoknak megfelelően utazott a kutyád, és jegyetek is volt.
Nem értem, hogy miért nem mentél arrébb 1 vagonnal. Nem hiszem, hogy minden vagonban gyáva kukacok utaznak.
Szerintem egy kicsit túlliheged az ügyet. Az utasoknak jogukban áll félni a kutyáktól, és ezt minden kutyatartónak tudomásul kell vennie.
Engem a röhögőgörcs kap el, amikor valaki a yorkimtól fél. Nyugodt, kiegyensúlyozott kutya, de elfogadom, ha valaki tart tőle.
Én lazán visszaszóltam volna a kalauznak, hogy "nekem pedig nem tetszik a a beszóló hölgy arckifejezése és nem akarok vele egy vonaton utazni, ugyan szóljon már neki, hogy szálljon le"... de most komolyan... Nagyon rosszul tetted, hogy leszálltál!! Teszem hozzá, az emberek a peronon szállnak fel és le... ott nem félnének tőle? Egyszerűen nem értem az ilyeneket és azt sem, hogy miért nem álltál ki a te/ti jogaitok mellett!? Jogotok volt vonatozni, te pedig meghunyászkodtál és megtetted amire kérnek. Nem kellett volna!
Közölni kellett volna, hogy rendben, tiszteletben tartod a kérésüket, három megállóval később leszállsz és kész! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!