Ez mi, hogy csinálhattak ilyet?
És eleve hogy lehetnek ilyenek az emberek?
Mai nap a kutyámmal utaztam (volna) a vonaton!
Felszálltunk a vonatra, furcsálltam is a dolgot, elég sokan voltak a vagonban, láttam, hogy összesúgnak. Gondoltam nem tetszik nekik a képem hát ez van.
Jön a kalauz, egy hölgyemény rögtön le is stoppolta, mondott neki valamit minket nézve, sőt még 2 ember közben oda ment, ők is mondtak valamit.
Oda jön a kalauz, és közli velem, hogy restelli a dolgot, de le kellene szállnom a kutyámmal, mivel az utasok panaszkodnak, hogy RETTEGNEK, értitek, rettegnek az ÁLLATTÓL, és fel vannak háborodva, hogy ilyen AGRESSZÍV FAJTA kutyákat felengednek, és, hogy majd őőők jelentik. Amúgy Cane Corso-m van.
Mondom még csak a kérés is felháborít és mélységesen sért, láthatja, hogy szájkosár van a kutyán, a lábamnál fekszik és meg sem moccan, és nem is fog, ameddig én nem engedem. Erre ő: "de kérem hölgyem..."
Végül leszálltam, de gondolhatjátok milyen ideg volt és még most is van bennem, ez volt az első alkalom, hogy vonaton utaztam vele, és azt hiszem ennyire még sosem aláztak meg. Nem szóltam semmit a többi utasnak, pedig tudtam volna, de úgy voltam vele, ha kinyitom a számat talán még magam is megbánom, amiket mondok!:S Még szerencse, hogy 3 megállóra voltunk a várostól, ahol lakom, és eljött értünk édesapám kocsival, de így lőttek a délutáni programnak.
Esküszöm, ha ez nem velem történik hát...áh:S:(
Ezért fel is jelenthetem őket nem?
24N
hát 55-60 kg között mozog a súlya, pontosan nem tudom.
Igen volt rajta póráz,szájkosár, direkt lefektettem és ő feküdt is szépen, nyugodtan. Óó én állat miért szálltam le?:S:S
El sem tudjátok képzelni hogy éreztem magam akkor, abban a pillanatban.:S
Mikor leszálltam mondanom kellett volna: "Már próbálkoztunk az ember hússal, de sajnos nem szereti" :D
újság le se fog szarni.
ha meg valami kutyás újségnak írsz, úgyis csak olyanok fogják olvasni, akik kutyabzik:D
Ide mindenképpen írd meg: [link]
Máskor állj ki jobban magadért :) Én biztosan visszapofáztam volna elég keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!