Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez mi, hogy csinálhattak ilyet?

Ez mi, hogy csinálhattak ilyet?

Figyelt kérdés

És eleve hogy lehetnek ilyenek az emberek?

Mai nap a kutyámmal utaztam (volna) a vonaton!

Felszálltunk a vonatra, furcsálltam is a dolgot, elég sokan voltak a vagonban, láttam, hogy összesúgnak. Gondoltam nem tetszik nekik a képem hát ez van.

Jön a kalauz, egy hölgyemény rögtön le is stoppolta, mondott neki valamit minket nézve, sőt még 2 ember közben oda ment, ők is mondtak valamit.

Oda jön a kalauz, és közli velem, hogy restelli a dolgot, de le kellene szállnom a kutyámmal, mivel az utasok panaszkodnak, hogy RETTEGNEK, értitek, rettegnek az ÁLLATTÓL, és fel vannak háborodva, hogy ilyen AGRESSZÍV FAJTA kutyákat felengednek, és, hogy majd őőők jelentik. Amúgy Cane Corso-m van.

Mondom még csak a kérés is felháborít és mélységesen sért, láthatja, hogy szájkosár van a kutyán, a lábamnál fekszik és meg sem moccan, és nem is fog, ameddig én nem engedem. Erre ő: "de kérem hölgyem..."

Végül leszálltam, de gondolhatjátok milyen ideg volt és még most is van bennem, ez volt az első alkalom, hogy vonaton utaztam vele, és azt hiszem ennyire még sosem aláztak meg. Nem szóltam semmit a többi utasnak, pedig tudtam volna, de úgy voltam vele, ha kinyitom a számat talán még magam is megbánom, amiket mondok!:S Még szerencse, hogy 3 megállóra voltunk a várostól, ahol lakom, és eljött értünk édesapám kocsival, de így lőttek a délutáni programnak.

Esküszöm, ha ez nem velem történik hát...áh:S:(

Ezért fel is jelenthetem őket nem?

24N

2011. júl. 31. 21:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én nem szálltam volna le, nehogy már még téged szállítsanak le, amikor ugyanúgy fizetsz magadnak illetve a kutyádnak jegyet, úgy hogy szájkosár van rajta.

Nem tudom megérteni az ilyen embereket. Az eszem megáll.

2011. júl. 31. 21:35
 2/27 anonim válasza:
100%

Hogy ez milyen édes kutyafajta :D.

Amúgy kit akarsz feljelenteni? Az összes utast aki ott volt? Mellesleg a kalauz megKÉRT hogy szállj le. Azt is tehetted volna, hogy ott maradsz a vonaton hiszen mindent előírásnak megfelelően csináltál.

2011. júl. 31. 21:39
 3/27 panettone ***** válasza:
100%

CSatlakozom az előttem szolóhoz : nem szálltam volna le. Ha az oltási nálad van a kutyán van szájkosár kifizetted a jegyét...ciki vagy sem, maximum a megnyugtatásukra kimentem volna a peronra, de ez sem biztos.

Én megértem, ha valaki fél a kutyáktól, ha valaki allegiás, ha valaki szimplán csak nem szereti a kutyákat, de ilyen sunyi módon kényelmetlen helyzetbe hozni téged is, a kalauzt is. Pofátlanság.

2011. júl. 31. 21:40
 4/27 A kérdező kommentje:
utólag én is bánom, hogy leszálltam, de annyira ideges lettem, és amellett kellemetlenül éreztem magam, és mélyen sértve, szóval mindenféle érzés kavargott vennem, hogy leszálltam. Egyszerűen eszméletlen komolyan mondom, hogy lehetnek ennyire szemetek az emberek?:(
2011. júl. 31. 21:44
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólókkal értek egyet: póráz, szájkosár, oltási könyv, kifizetett jegy mindkettőtöknek, jogod van utazni a kutyáddal. Nem szálltam volna le.
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
"Az utassal együtt szállított kutyáért élőállat viteldíjat kell fizetni, függetlenül attól, hogy az utas a kutyát pórázon, szájkosárral ellátva tartja, vagy kosárban, ketrecben, ládában vagy más tartályban viszi be a személykocsiba. Egy utas legfeljebb két kutyát vihet magával. A 2. osztályú fülkés kocsi fülkéjébe a kutya csak az ott ülő valamennyi utas beleegyezésével vihető be. A 20 kg-nál nehezebb, nagytestű kutya csak a személykocsi peronján szállítható." Ezt találtam... Szóval, ha másodosztályú kocsi volt, és a kutya nehezebb mint 20 kg (a fajtájából ítélve gondolom az), akkor nem perelheted be őket... De ez akkor is mekkora pofátlanság már... Láthatták, hogy szelíd kutya, és szájkosár van rajta... Annyira nem értem néha az embereket.
 7/27 anonim válasza:
100%
Pedig ilyen könnyen képesek rá. Ha valami szúrja a szemüket akkor az tökmindegy hogy neked kellemetlen-e :S.
2011. júl. 31. 21:45
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
ha nincs is nálad semmi papír a kutyával kapcsolatban akkor sem kell leszállni mert mindent a szabályok szerint csináltál..én a helyedben megmondtam volna hogy ha nem tetszik át lehet menni másik vagonba
2011. júl. 31. 21:46
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Butus voltál, hogy leszálltál.

Amúgy kit és miért akarsz feljelenteni a saját hülyeséged miatt?

Megkértek, te meg leszálltál. Senki nem utasított, senki nem fenyegetett, nem alkalmaztak erőszakot.

2011. júl. 31. 21:46
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha a peronon utaztál volna, nem volt joga leszállítani a kalauznak. Azonnal be kellett volna menned az állomásfőnökhöz.
2011. júl. 31. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!