A te kutyátok gyakran csinál ilyet?
Figyelt kérdés
Mikor ma főztem a konyhában a tacskóm és a pulim szépen aludt a konyha ajtóban. Egyszer csak a tacsi úgy csiált mint ha szaladna olyan 2-3 másodpercig, utánna állmában meg el kezdett pacsit adni a levegőbe kb. 2 másodpercig és utánna minden abba maradt és aludt tovább. A ti kutyátok szokott ilyet csinálni?2011. okt. 2. 19:41
1/7 anonim válasza:
Álmodott. Nincs ebben semmi különleges. Éppen nagyon biztonságban érezte magát és mélyalvásban volt.
2/7 anonim válasza:
álmodott ,mind általában a kutyák, a ló is szokott!!
3/7 anonim válasza:
van olyan kutya amelyik álmában felugrik és neki megy a falnak
nem az én kutyám nem csinálja ezt
nem kell félni semmi baja
ez annyi hogy álmodik
nem kell csinálni vele semmit
4/7 A kérdező kommentje:
A válaszokat köszönöm!
Gondoltam hogy normális amit csinált. Csak kívánci voltam hogy mások kutyája szokott e ijet csinálni.
2011. okt. 2. 19:53
5/7 anonim válasza:
Igen,sztem minden kutyus szokott álmában futni..,sőt a mienk van mikor nyüszög is=) Barátnőm mindig aggódik ilyenkor,fel akarja ébreszteni..,de én megnyugtatom,hogy nyugi,csak álmodik:)
6/7 anonim válasza:
Nekem is tacskóm van és ő is szokott álmában futni, sőt még morogni is hallottam egyszer! :)
7/7 anonim válasza:
az én kutyám csóválja a farkát néha:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!