Megsértődött a kutyám! Hogyan engeszteljem ki?
Ebnevelde-online gazdiképző menüpontot olvasd el.
Az anyja azért volt ugyanilyen,mert ő is el volt nevelve.
"engedély nélkül nem jelölget"
Ez most vicc a jelölgetést nem szabályozhatod! Csak végzi a dolgát!!! Am meg a kérdés nem erről szólt és amíg nem ismered a kutyát nem láthatod hogy fölötte vagyunk.
De azért köszi és elolvasom a linket!:) Igazából nálunk egyenértékű családtag de anya mindenképp fölötte áll. :)
"magához enged és etethetem simizhetem"
Azta! Micsoda kegyet gyakorol veled szemben a kutyád! Komolyan, nem érzed kicsit visszásnak ezt? Megengedi, hogy megetesd! Na ne már! A legjobb amit ebben az esetben tehetsz, ha úgy viselkedsz, mintha ő nem is létezne. Nem beszélsz hozzá, rá sem nézel. Séta kizárólag pórázon szótlanul. Nincs szaglászás, pisi-kaki aztán irány haza. Naponta egyszer 5 percre kiteszed a kaját, néha kicseréled a vizet, ezen kívül mintha nem is lenne kutyád! Ha 2 hétig kell ezt csinálni, akkor 2 hétig! De hamarabb rá fog jönni mi a helyzet, és ő fogja a kegyeidet keresni!
sehogy!
ismerd meg a kutyádat és kezeld is úgy... vidd el kirándulni és legyél a hozzáértő vezetője!
ma 10:30
Jot rotyogtem,ment a zold kez;)
Kedves Kerdezo,igazuk van azoknak,akik azt irjak,hogy egyszeruen gondok vannak a falkasorrenddel nalatok.Tanuld meg,a kutyad se nem a baratod,se nem a gyereked.O egy kutya,aki a csaladot falkanak latja,ahol van egy falkasorrend,es van egy falkavezer.Ha szokik,jelolget,nem engedelmeskeidk es sertodik,az mind annak a jele,hogy o kepzeli magat falkavezernek,es erre meg ra is erositesz azzal,hogy Te akarsz tole elnezest kerni,mert "volt pofad" elmenni a nagyapad temetesere (egyebkent oszinte reszvetem).Kutyatol nem kerunk elnezest,soha!A megjutalmazott viselkedes megismetlodik,ez a neveles alaptetele.Ha tehat jutifalattal eteted,mikor sertodott,azzal pont hogy megjutalmazod a viselkedeseert,es a rossz mintat vesed bele.Igy mar ertheto?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!