Lehet, hogy megsértődött a macskám?
Minek neked macska ha idegesít,hogy dörgölődzik hozzád? o.o
Ő meg akarta mutatni,hogy szeret téged te meg belerugtál és még azt kérdezed megsértődött-e....
persze, hogy megsértődött szegény.gyorsan vigasztald meg
szeretettel, simogatással.akkor talán azt hiszi, véletlen volt.
A macskák eléggé sértődékenyek az biztos, régen ezért tartották szent állatnak, mert a négylábúak között ők az egyetlenek akiknek igazán saját jellemük van.
A miénk csak nekem engedi meg hogy meg simogassam és úgy jár utánam mint egy pincsi kutya.
Érdekesség: Mivel kertes házban lakom és a falu szélén(nem a cigánysoron) ezért ilyenkor sok az egér és együtt járunk a birigli tárolóba egerészni. :D
Ma is meg fogtunk 1-et, tegnap 3-at, azelött 2-őt.
Na ilyen az én macskám és hogy bele rúgni?
Ha megsértődne és el menne akkor itt maradnék a sok egérrel. Amúgy meg soha ne bántsd azt amit már meg szelidítettél, mert érted él, hát tedd te is azt.
Nagy az Isten állatkertje és átugrottad az alacsony kerítést!!!!!!!!
Szerinted milyen az olyan "verés", ami nem "bántalmazás"? Álljunk ki drágaságom és úgy megverlek, hogy nem lesz bántalmazás!
"Szerinted milyen az olyan "verés", ami nem "bántalmazás"? "
Te hülye vagy b+.
Gyerekedet verted már meg? És az bántalmazás volt?
"Álljunk ki drágaságom és úgy megverlek, hogy nem lesz bántalmazás!" Az ilyeneket én gázpisztollyal szoktam pofánlőni. Kis b*zi nyomorék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!