Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet, hogy megsértődött a...

Lehet, hogy megsértődött a macskám?

Figyelt kérdés
Állandóan odajött a lábamhoz, aztán meguntam, és kicsit belerúgtam. Most nem jön oda. Lehet, hogy duzzog? Van ilyen?
2010. dec. 17. 13:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm a kedves válaszodat :))) Olvasd el, mit írtál a kutyák verésével kapcsolatban és próbáld értelmezni, már ha van mivel :))))))))))
2010. dec. 17. 15:14
 12/17 Tomi8 ***** válasza:
0%
Az állatok nem sértődnek meg. Sajnos felruházzuk őket emberi tulajdonságokkal ami nagy hiba. Ösztönlények. Valószínűleg azért dörgölőzik a lábadhoz mert éhes, ha jól lakott utána úgysem fog.
2010. dec. 17. 15:29
 13/17 anonim ***** válasza:
65%
A kérdezőnek: Hány éves vagy? Nem gondolod, hogy egy kicsit állítani kéne magadon? Baromságokat írsz, bunkó vagy és idióta aztán még neked áll feljebb.
2010. dec. 17. 18:20
 14/17 anonim ***** válasza:
34%

Na, most jól beletapostál a mimózák lelki világába. Akik az emberi világ (amúgy be nem betartott) szabályait próbálják a macskára ráhúzni.

Miközben egy macskának az ilyesféle inzultus természetes. A konfliktus kezelés végső, de legtermészetesebb módja.

Nem bűn, amit csináltál, ellenben a vén iszákos Churchillel szólva, annál sokkal rosszabb: hiba. Mert értelmetlen. Mert az a macska úgy is rövidesen békén hagyott volna, ha egyszerűen csak nem törődsz vele. És akkor most nem lenne sértődés.

2010. dec. 17. 20:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés mennyire rúgtál bele a macskádba. Van olyan, hogy én is arrébb taszítom, ha már lyukasra szaggatta a bőröm, de fájdalmat nem okozok neki. Az állatok igénylik a nevelést, de nem a verést, kisebb pofon, ha rosszat csinál, ennyi belefér, főleg a macskáknál, ők kis termetű állatok.
2010. dec. 19. 12:52
 16/17 anonim ***** válasza:
34%

A kérdező géppisztolyos baromsága nagyon tetszett.

Jó vagány vagy ha már ilyenekről álmodozol.

De gondolom még csak a tévében láttál géppisztolyt.

2010. dec. 23. 22:21
 17/17 anonim ***** válasza:
56%
Tudom, több mint 3 éves már a kérdés, de azért kikívánkozik belőlem: kérdező, neked bizony a tetves, román g*ci k***a @nyádat! Téged kellett volna verni, de míg még @nyád méhében voltál.
2014. jan. 8. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!