Lehet, hogy megsértődött a macskám?
Figyelt kérdés
Állandóan odajött a lábamhoz, aztán meguntam, és kicsit belerúgtam. Most nem jön oda. Lehet, hogy duzzog? Van ilyen?2010. dec. 17. 13:05
11/17 anonim válasza:
Köszönöm a kedves válaszodat :))) Olvasd el, mit írtál a kutyák verésével kapcsolatban és próbáld értelmezni, már ha van mivel :))))))))))
12/17 Tomi8 válasza:
Az állatok nem sértődnek meg. Sajnos felruházzuk őket emberi tulajdonságokkal ami nagy hiba. Ösztönlények. Valószínűleg azért dörgölőzik a lábadhoz mert éhes, ha jól lakott utána úgysem fog.
13/17 anonim válasza:
A kérdezőnek: Hány éves vagy? Nem gondolod, hogy egy kicsit állítani kéne magadon? Baromságokat írsz, bunkó vagy és idióta aztán még neked áll feljebb.
14/17 anonim válasza:
Na, most jól beletapostál a mimózák lelki világába. Akik az emberi világ (amúgy be nem betartott) szabályait próbálják a macskára ráhúzni.
Miközben egy macskának az ilyesféle inzultus természetes. A konfliktus kezelés végső, de legtermészetesebb módja.
Nem bűn, amit csináltál, ellenben a vén iszákos Churchillel szólva, annál sokkal rosszabb: hiba. Mert értelmetlen. Mert az a macska úgy is rövidesen békén hagyott volna, ha egyszerűen csak nem törődsz vele. És akkor most nem lenne sértődés.
15/17 anonim válasza:
A kérdés mennyire rúgtál bele a macskádba. Van olyan, hogy én is arrébb taszítom, ha már lyukasra szaggatta a bőröm, de fájdalmat nem okozok neki. Az állatok igénylik a nevelést, de nem a verést, kisebb pofon, ha rosszat csinál, ennyi belefér, főleg a macskáknál, ők kis termetű állatok.
16/17 anonim válasza:
A kérdező géppisztolyos baromsága nagyon tetszett.
Jó vagány vagy ha már ilyenekről álmodozol.
De gondolom még csak a tévében láttál géppisztolyt.
17/17 anonim válasza:
Tudom, több mint 3 éves már a kérdés, de azért kikívánkozik belőlem: kérdező, neked bizony a tetves, román g*ci k***a @nyádat! Téged kellett volna verni, de míg még @nyád méhében voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!