Megsértődött a kutyám! Hogyan engeszteljem ki?
Figyelt kérdés
próbáltam kolbásszal de eleinte azt se fogadta el. Most már az én kezemből hajlandó elvenni de anyával még egy szobában sem hajlandó lenni. Mit tegyek?2011. júl. 30. 21:44
1/27 anonim válasza:
mit csináltatok hogy megsértődött egy kutya?
2/27 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Mi történt?
Nekem a macskám szokott ilyet, minden apró hülyeség miatt, pl. "megnyomorgatom", megpuszilgatom, vagy nagy összeveszéseink szoktak abból lenni, ha csinál valami rosszat, én pedig leszidom. De a macska praktikus ebből a szempontból, pár perc alatt elfelejti. :D
3/27 anonim válasza:
Sehogy, ha jogosan büntettétek meg, akkor nem szabad kiengesztelni. Sőt, továbbra is éreztetni kell vele a te "uralmad" és továbbra is természetesen viselkedni vele, mint a büntetés előtt.
4/27 anonim válasza:
Viszont ha nem volt jogos akkor próbálj meg mindent!
6/27 A kérdező kommentje:
Nem büntetés volt csak elutaztunk és mivel meghalt a nagypapám idén egyik ismerősünknél volt 8 napig és nemtetszett neki hogy otthagytuk és azóta "nem beszél" velünk.
2011. júl. 30. 21:56
8/27 anonim válasza:
Akkor jogosan haragszik, sok-sok finomsággal, és az elmaradt törődés pótlásával majd megenyhül.
9/27 anonim válasza:
őszinte résztvétem a nagyapád miatt!
ez mikor történt? mert szerintem pár nap alatt emg kéne enyhülnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!