Hogy engeszteljem kis a kis röfögős cicámat?
Két nappal ezelőtt sötétben mentem ki,és véletlenül belerugtam :( szánom bánom bűnömet,friss cicás vagyok,és még meg kell szokni,hogy láb alatt van :)
Azóta Kirara fél tőlem. Ha adok kaját,nasit,ha eszek odajön,de az eddig megszokott "odabújok anyához" már nincs meg :( Elbújik napközben :( Nem hagyja hogy simogassam.
Mivel engesztelhetem ki?
vedd magadhoz és simogasd,nyugtasd
játsszál vele
Fu hát mi is rugtunk beléjük véletlenül, nem 1x, volt hogy nekiszaladtak fejjel a lábunknak.:) Mégse volt ilyen nálunk, hogy nem jöttek volna oda :S
Legyél vele kedves, egy idő után biztos rájön hogy nem kell félnie tőled. És figyelj a lábad elé legközelebb:)
Amíg össze nem csiszolódtunk, én többször is majdnem kinyírtam véletlenül a macskát. Volt ebben fotelben alvó kismacskára 120 kilóval ráülés a félhomályban, bal lábbal felkelés ágy mellett, padlón alvó macska derekán, továbbá többszöri farokralépés, kisebb rúgások a félhomályos folyosón, és véletlen lerúgások az ágyról. És ez még felszorzandó hárommal, mert a család többi tagjának is sok ilyesmi van a rovásán.
A vége az lett, hogy a macska teljesen feladott ágyat, fotelt, széket, és csak fedett, vagy magaslati helyen tanyázik hosszabb ideig. Plusz igencsak félős lett, de már javul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!