Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért viselkednek így a kutyáim?

Miért viselkednek így a kutyáim?

Figyelt kérdés
Három kutyám van. Van amikor a Démonnal kimegyek a ház elé, mert ott van a rét. Ilyenkor a másik kettő bent marad. Azt vettem észre, hogy amikor arra megy egy ember, és a bent maradt kutyák őrzik a házat, akkor akivel kint vagyok, izgatott lesz, ugat, oda akar menni, sőt el akarja kergetni az embereket. Ha együtt vannak kint vagy nem ugatnak a benti társai, akkor közömbös. Azt hittem csak ilyen és kész. De ma tapasztaltam, hogy kivittem két kutyát és az egyetlen bentmaradó rávakkantott a járókelőre. Erre a mindketten tiszta idegek lettek, oda akartak menni. Amikor lenyugodtak, akkor gyorsan odaszaladtak a kerítésünkhöz, mintha azt kérdeznék, hogy te ott bent jól vagy-e? ILyenkor a házat őrzik, vagy esetleg féltik társukat, vagy miért viselkednek így?
2009. ápr. 6. 15:43
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsi, nem Démonnal, hanem egyikkel kimegyek, így jobb... :)
2009. ápr. 6. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:
megszokták a csoportmunkát, együtt őrzik a házat, mert tudják, hogy nekik ez kötelesség és segit a többinek, vagy csak végzi a munkáját a házon kivül is :)
2009. ápr. 7. 09:44
 3/4 A kérdező kommentje:
ők szeretik csinálni, én nem kötelezem rá őket, mert be vannak zárva, ha nem vagyok velük :D
2009. ápr. 7. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
persze, tudom, hogy nem kényszerited rájuk, csak úgy gondoltam, hogy ők szeretik a munkájukat, és örömet akarnak okozni a gazdinak.
2009. ápr. 8. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!