Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy Csivava mennyibe keül?

Egy Csivava mennyibe keül?

Figyelt kérdés
Olyan csivavára gondolok ami nem beteg(egészségügyi gondok stb) Ami oktatva is van és nem "ideggörcs"
2011. júl. 27. 22:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Te a neten is raccsolsz b@szki?
2011. júl. 28. 00:52
 12/13 anonim ***** válasza:

olyan nincs hogy kész kutyát kapsz. vagy neveled te is vagy sehogy se vállalj ha lusta vagy megnevelni. Ez milyen hozzáállás már?

Amugy konkrétan FAJTAtisztát igen drágáért vesztegetik (értsd amihez nem adnak törzskönyvet az igen valószínűleg beteg és nem igazi tenyésztőtől van).nem azért drága mert divatos, hanem a tenyésztőnek sokba kerül a minőségi tép, oltások, chip, féreghajtás, orvosi ellátás (ellés, szűrések). tehát nem azért drága mert fajtatiszta hanem ennyibe kerül h egészséges legyen. aki 25-ért adja expresszen meg mindenhol az nem egészséfes.

továbbá: nem ideggörcs. általában a rossz gazda teszi őket azzá, nem maguktól ilyenek. másik oersze a szüketett ideggyengeség ami a 25 -50ezres példányokon kiütközik "természetes".

2011. júl. 28. 09:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én csivavám felnőttként került hozzám (4 évesen) jól szociálizált, rendes, illedelmes kutyus igazi angyal:) Nagyon szeretem és mindent megadok neki! Tartása nem drága... De az oltásokat rendszeresen megkapja!!:) Erre kell a legjobban figyelni! Nagyon nyugodt és midenki szereti, de legjobban én! Ő pedig engem!:)
2011. szept. 27. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!