Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy sikerült túllépnetek a...

Hogy sikerült túllépnetek a kiskutyátok halálán?

Figyelt kérdés

4 éves volt. Csivava pincsi keverék. Mindig ki tudott szökni az utcára. Bármit tettünk , bezártuk..mindent megtett hogy csavarogjon...de csak ő ..a másik két kutyánk nem....ha bezártuk és nem engedtük ki megőrült a ketrecbe és bárhol..órákig visított...egy pillanatra nem néztünk oda már kint is volt...már egyszer ütötte el kocsi de megúszta..most nem...el kellett altatni....nagyon sajnálom..mindent megtettünk érte pedig..de sajnos ez történt. Mindenki mondta neki mindig hogy egyszer elüt a kocsi...

Ilyesmi problémája valakinek esetleg? Nagyon hozzám nőtt..mindig előttem van...:'(

2011. júl. 27. 13:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi idő mire az ember megszokja hogy már nincs. Az enyém tegnap halt meg és nagyon nehéz. Már elmúlt a folyamatos sírás nálam, próbálom lekötni magam melóval, főzök takarítok, csinálom a dolgaimat és így nem gondolok folyamatosan rá. Persze 5percenként beugrik hogy már nincs szegény, folyton könnyes a szemem. Nem akarom őt elfelejteni, de amíg ilyen nehéz addig próbálok nem az emlékekre gondolni vagy arra hogy mennyi mindent szerettem volna még megmutatni neki a világból. A világ legokosabb, legaranyosabb kutyája volt, nagyon remélem hogy jó helyre került :(

Az talán segít ha beszélgetsz róla valakivel. Én a páromnak mondom el az összes érzésem a kutyus életével-halálával kapcsolatban, és sokat segít hogy kiönthetem a szívem neki.

2011. júl. 27. 17:44
 22/22 anonim ***** válasza:
A párom segített túlleni rajta akkor, már 3 év telt el, és új kutyám is van, de nemrég elkapott a sírás, mikor simogattam egy hasonló kutyát.... Azzal vígasztalom magam, hogy nagyon jó élete volt nálam, teljes életet élt: nagy séták, nagy futások,erdő-mező-tó feszt velem volt, még szórakozó helyen is, mindenhol. Puszi Díva.
2011. júl. 29. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!