Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy sikerült túllépnetek a...

Hogy sikerült túllépnetek a kiskutyátok halálán?

Figyelt kérdés

4 éves volt. Csivava pincsi keverék. Mindig ki tudott szökni az utcára. Bármit tettünk , bezártuk..mindent megtett hogy csavarogjon...de csak ő ..a másik két kutyánk nem....ha bezártuk és nem engedtük ki megőrült a ketrecbe és bárhol..órákig visított...egy pillanatra nem néztünk oda már kint is volt...már egyszer ütötte el kocsi de megúszta..most nem...el kellett altatni....nagyon sajnálom..mindent megtettünk érte pedig..de sajnos ez történt. Mindenki mondta neki mindig hogy egyszer elüt a kocsi...

Ilyesmi problémája valakinek esetleg? Nagyon hozzám nőtt..mindig előttem van...:'(

2011. júl. 27. 13:11
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
ja és Mocsoknak hívtuk:)
2011. júl. 27. 13:12
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy csivavám, kb 3 éve eltűnt. még mindig nem sikerült feldolgoznom mert tudom h ellopták és h valahol máshol van :/ ebbe a tudatba nem lehet belenyugodni :(
2011. júl. 27. 13:17
 3/22 anonim válasza:
11%
a tetem felett? könnyen átléptem, kis termetű volt.
 4/22 anonim ***** válasza:
Én mielőtt megvettem a kutyát, megcsináltam úgy a kerítést, hogy ne tudjon kimenni rajta. Addig nem is mertem volna hazahozni a kicsit. Amúgy sajnálom a kutyádat!
 5/22 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz.:S

De egy idő múlva megszokod, hogy már nincs veled. Ugyanúgy, mikor egy szeretted hal meg. :(

2011. júl. 27. 13:19
 6/22 A kérdező kommentje:
2. pukkadj meg...3. mi is megcsináltuk de vagy szétszedte a fogával körmével..vagy felmászott teljesen a kerítés tetejére és leugrott....
2011. júl. 27. 13:19
 7/22 A kérdező kommentje:
de annyira életvidám volt..a tekergés volt a mindene és az is vitte el...mielőtt a doki elaltatta megsimogattam és rám nézett:(
2011. júl. 27. 13:20
 8/22 anonim ***** válasza:
Kicsit off, de kijártál vele sétálni?
2011. júl. 27. 13:21
 9/22 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem tudtátok volna megakadályozni.Neki ennyi volt megírva,minden esetre én elhiszem,hogy jó helyen van.
2011. júl. 27. 13:22
 10/22 A kérdező kommentje:
nem sétáltunk pórázzal de jött sok helyre velem...az utcán szóval mintha sétáltunk volna...és egyébként írtó nagy udvarunk volt füves....a többi jól érezte itt magát...
2011. júl. 27. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!