Nektek, hogy viselte a kiskutyátok az első napokat? és az éjszakát?
Mi menhelyről hoztuk a kutyusunkat. Se az anyja, se a testvérei nem voltak vele, szerintem már ott beleszokott, hogy nyugodtan aludjon, nyügőlődés nélkül. Szóval vele sosem volt gond. :)
Viszont az előző kutyánk majdnem egy hetet végigsírt, mikor aludni kellett volna. :S A mindig csak fel-fel nyüszített, mire megnéztük már aludt. Szerintem ne szoktasd hozzá, hogy ha nyüszít, akkor rögtön ugrasz.
jajj..de úgy sajnálom hogy nyüszit szegény. Más részt a szomszédok se örülnek neki.Remélem holnap az elalvás már jobban fog menni. :)
köszönöm a válaszokat
Kint van? Mennyi idős?
Nem gondolod, hogy fázhat?Meleg, puha, kicsi kuckó. Akár meleg vizes palack becsomagolva. Egy kimustrált óra, ami tiktakol.
Nekem szerencsém van, a kiskutyámnak egész éjszaka egy hangja sem volt. Mondjuk ebben biztos közrejátszott az is, hogy az idősebb kutyámmal összebújva aludtak és nem volt egyedül. Még egy hete sincs nálunk, de már teljes mértékben beilleszkedett, el sem tudnám már nélküle képzelni az életünket :)
Ne izgulj, a tiéd is hamar meg fogja szokni az új helyet. Honnan hoztátok? Mennyi idős? Minél korábban hoztátok el, annál nehezebb lesz neki megszokni. Én 10 hetes korában hoztam haza a colliemat, ezzel szerintem rengeteget nyert a kiskutya és nekem is sokkal könnyebb vele.
az előszobába van még és ott meleg wan.:)
1 fél hónapos..szegény a tegnapi éjszakát végig sírta.:/
remélem ma jó jobb lesz.
A másik próbléma hogy a szomszédból hoztuk el, és ott van az anyukája meg a tesói. Napközben nem nyüszit jól érzi magát játszik még a kerítéshez se megy. csak az alváás.. :SS
hát..a 8 hetet már túl lépte.
hálistennek a szomszédba fogynak a kutyusuk szóval már kevesebb van. Ma már bátrabb volt :) remélem az éjszaka jobb lesz mint tegnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!