Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy sikerült túllépnetek a...

Hogy sikerült túllépnetek a kiskutyátok halálán?

Figyelt kérdés

4 éves volt. Csivava pincsi keverék. Mindig ki tudott szökni az utcára. Bármit tettünk , bezártuk..mindent megtett hogy csavarogjon...de csak ő ..a másik két kutyánk nem....ha bezártuk és nem engedtük ki megőrült a ketrecbe és bárhol..órákig visított...egy pillanatra nem néztünk oda már kint is volt...már egyszer ütötte el kocsi de megúszta..most nem...el kellett altatni....nagyon sajnálom..mindent megtettünk érte pedig..de sajnos ez történt. Mindenki mondta neki mindig hogy egyszer elüt a kocsi...

Ilyesmi problémája valakinek esetleg? Nagyon hozzám nőtt..mindig előttem van...:'(

2011. júl. 27. 13:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
én is ezzel nyugtatom magam hogy jó helyen van...
2011. júl. 27. 13:23
 12/22 anonim válasza:
100%

Igaz, nem kiskutya volt, de én nagyon szerettem az enyémet. Szinte vele együtt nőttem fel, nagyon okos, értelmes kutya volt. 13 éves volt, mikor az emlőiben daganatokat, kisebb csomókat találtunk. Pár nap múlva a csomók ki sebesedtek és véreztek is. A doktor a kora miatt nem javasolt műtétet/gyógyítást, mi pedig nem akartuk, hogy szenvedjen, ezért el kellett altatni. Hasonló megtörtént velünk is, mint veled kérdező: miután megkapta a szurit anyura majd apura nézett, elindult feléjük, majd pár lépés után lefeküdt és elaludt.

Nagyon nehéz az ilyet feldolgozni, elfelejteni pedig sohasem lehet, annak ellenére, hogy sokan azt mondják: "csak egy kutya".....

2011. júl. 27. 13:29
 13/22 A kérdező kommentje:
:'( nekünk is volt 11 éves kutyus daganatos volt..sajnáltam nagyon...én is vele nöttem fel de ő még olyan fiatal volt:(
2011. júl. 27. 13:35
 14/22 anonim ***** válasza:

sajnos a szökdösést okozhatta az, hogy nem vittétek sétálni. Nagyon sok kutya akit nem visznek naponta inger gazdag környezetbe és nem mozog megfelelően válik szökőssé... lehet nektek 10 hektárotok is az se lenne elég... a kutyának a kert csak egy nagy kutyaház

sajnálom a kutyust...:(

2011. júl. 27. 13:39
 15/22 A kérdező kommentje:
most akkor hibás vagyok? :'( tényleg mindig jött mindenhová velünk csak nem pórázzal...
2011. júl. 27. 13:45
 16/22 anonim ***** válasza:
50%

"Mindenki mondta neki mindig hogy egyszer elüt a kocsi..."

Ez egy kutya. Volt. Talán az a baj, hogy nem úgy kezelted. Ha kutyaként kezelnének engem én is megszöknék.

2011. júl. 27. 13:54
 17/22 A kérdező kommentje:
azt mondod hogy egy kutyát kutyaként kezeljünk? igazából csak őt nem kezeltük ugymond annak hanem mint egy picibabát:(
2011. júl. 27. 14:26
 18/22 A kérdező kommentje:
ha egy kutyaként tekintek rá nem fájna így....ha belegondolok a többit ennyire nem sajnálnám....igazad van ..csak az a baj hogy nagyon imádom a kutyákat ...de ahogy mondták nekem..érett legyek.felnőtt módjára viselkedjek! úgy is kell...
2011. júl. 27. 14:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Attól hogy kutyaként kezeljük a kutyát, még ugyanúgy sajnáljuk, sőt! Egy kutyaként kezelt kutyával sokkal szorosabb kapcsolatot lehet kialakítani!
2011. júl. 27. 14:33
 20/22 A kérdező kommentje:
hát őt tényleg nem úgy kezeltük...de mondjátok már tényleg hogy tegyem túl magam rajta..ti hogy csináltátok...magam előtt látom mindig a kis drágát:(
2011. júl. 27. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!