Hogy sikerült túllépnetek a kiskutyátok halálán?
4 éves volt. Csivava pincsi keverék. Mindig ki tudott szökni az utcára. Bármit tettünk , bezártuk..mindent megtett hogy csavarogjon...de csak ő ..a másik két kutyánk nem....ha bezártuk és nem engedtük ki megőrült a ketrecbe és bárhol..órákig visított...egy pillanatra nem néztünk oda már kint is volt...már egyszer ütötte el kocsi de megúszta..most nem...el kellett altatni....nagyon sajnálom..mindent megtettünk érte pedig..de sajnos ez történt. Mindenki mondta neki mindig hogy egyszer elüt a kocsi...
Ilyesmi problémája valakinek esetleg? Nagyon hozzám nőtt..mindig előttem van...:'(
Igaz, nem kiskutya volt, de én nagyon szerettem az enyémet. Szinte vele együtt nőttem fel, nagyon okos, értelmes kutya volt. 13 éves volt, mikor az emlőiben daganatokat, kisebb csomókat találtunk. Pár nap múlva a csomók ki sebesedtek és véreztek is. A doktor a kora miatt nem javasolt műtétet/gyógyítást, mi pedig nem akartuk, hogy szenvedjen, ezért el kellett altatni. Hasonló megtörtént velünk is, mint veled kérdező: miután megkapta a szurit anyura majd apura nézett, elindult feléjük, majd pár lépés után lefeküdt és elaludt.
Nagyon nehéz az ilyet feldolgozni, elfelejteni pedig sohasem lehet, annak ellenére, hogy sokan azt mondják: "csak egy kutya".....
sajnos a szökdösést okozhatta az, hogy nem vittétek sétálni. Nagyon sok kutya akit nem visznek naponta inger gazdag környezetbe és nem mozog megfelelően válik szökőssé... lehet nektek 10 hektárotok is az se lenne elég... a kutyának a kert csak egy nagy kutyaház
sajnálom a kutyust...:(
"Mindenki mondta neki mindig hogy egyszer elüt a kocsi..."
Ez egy kutya. Volt. Talán az a baj, hogy nem úgy kezelted. Ha kutyaként kezelnének engem én is megszöknék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!