Hogyan "éljem" túl a nyaralást?
1 hétre elmegyünk a párommal nyaralni, de sajnos nem tudjuk vinni a kutyánkat. Amerre szerettünk volna nyaralni nem volt olyan hotel ahova kutyával lehetett volna menni. Tisztában vagyok azzal, hogy ameddig nyaralunk jó kezekben lesz a kutya, mert a hugom fog rá vigyázni és maximálisan megbízok benne. Már 3 napja nem tudok rendesen aludni, mert csak azon jár az agyam, hogy szegény kutyát nem viszem magammal. Eddig nem volt olyan éjszaka, hogy ne aludt volna velünk már kiskorától kezdve. Mindenhova visszük magunkkal és ez, hogy most nem vihetem nagyon megvisel. Képtelen vagyok nélküle aludni, már megszoktam az esti rutint a párommal együtt. Ő szegény meg már miattam nem tud aludni, hogy fél óránként felkelek, vagy nem is alszom az éjjel.
Hogy szoktassam a gondolathoz magam, hogy kevesebb mint egy hét múlva már megyünk is, és nem aludhatok vele? Félreértés ne essék párom is imádja a kutyát, csak ő nem ragaszkodik ennyire hozzá.
utolsónak:
még jó,hogy nem te mondod meg,mi a normális egy kapcsolatban.
ma 22:23
Tudod, pár példát ismerek, ami jót nem mutat.
Kertszomszédoméknak volt egy uszkárjuk, aki hirtelen megdöglött, aztán meg képesek voltak 1 hétig virrasztani. A gond csak ott volt, hogy a csávó könyvelő, nekünk könyvelt és lemaradt a munkájában. Ja meg összetört 1-2 bútort a házban gyásza közben.
Másik pedig ami hirtelen eszembe jut a volt barátnőm esete. Az anyjáék hihetetlen idióták voltak, a lányukhoz egy kedves szavuk nem volt, de a kutyát viszont úgy szerették, mint az arabok az első szülött fiút.
aki ilyen szinten kutyabzi, annak van nemkevés agyi defektje.
Kedves előző! Ezek a példák azért nagyon szélsőségesek voltak.
Nem ismerem annak a családnak minden titkát, ezért inkább nem is szólnék hozzá semmit..
Kérdező, szerintem kicsit túlreagálod, hidd el, nem lesz semmi baja a kutyádnak.
Nem aberrált dolog az, ha valaki viszi a kutyáját nyaralásokra. Mi mindig visszük, sok külföldi várost bejártunk már, hiányoltam volna a Champs-Élyséesről. :)
De volt olyan is, hogy rokonokhoz utaztunk pár napra, ők nem szerették volna, ha kutyát viszünk, így otthonhagytuk. Nem dőlt össze a világ, annál szebb volt a viszontlátás. :)
Kérdező!
Ne törődj a rosszindulatú megjegyzésekkel, én értem miről beszélsz. Érző lények, szeretnek, utálnak, ragaszkodnak, hiányérzetük van, stb.... Sajnos én is ilyen vagyok, nekem is nagy probléma a nyaralás. Sokszor próbálkoztam megbeszélni magammal a kutya kérdést, de hiába...
Tudom nem normális dolog hogy ennyire szeretjük a kutyáinkat, de mi már ilyenek maradunk.
Egy rövid történet: A drága apukám 3 éve halt meg hirtelen, az imádott 2 éves egészséges tacskója, rá 3 hónapra elment utána.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!