Hogyan "éljem" túl a nyaralást?
1 hétre elmegyünk a párommal nyaralni, de sajnos nem tudjuk vinni a kutyánkat. Amerre szerettünk volna nyaralni nem volt olyan hotel ahova kutyával lehetett volna menni. Tisztában vagyok azzal, hogy ameddig nyaralunk jó kezekben lesz a kutya, mert a hugom fog rá vigyázni és maximálisan megbízok benne. Már 3 napja nem tudok rendesen aludni, mert csak azon jár az agyam, hogy szegény kutyát nem viszem magammal. Eddig nem volt olyan éjszaka, hogy ne aludt volna velünk már kiskorától kezdve. Mindenhova visszük magunkkal és ez, hogy most nem vihetem nagyon megvisel. Képtelen vagyok nélküle aludni, már megszoktam az esti rutint a párommal együtt. Ő szegény meg már miattam nem tud aludni, hogy fél óránként felkelek, vagy nem is alszom az éjjel.
Hogy szoktassam a gondolathoz magam, hogy kevesebb mint egy hét múlva már megyünk is, és nem aludhatok vele? Félreértés ne essék párom is imádja a kutyát, csak ő nem ragaszkodik ennyire hozzá.
szerintem kissé túlreagálod a dolgokat...:)
esetleg webkamera? Mikor nyaraltok láthatnád a kutyusodat.
23N
Minek mész nyaralni? Csak szenvedsz majd?
Ennél nagyobb problémád ne legyen az életben!!!
Én csak azt nem értem, hogy ha ennyire nem bírsz nélküle meglenni, akkor miért mész olyan helyre nyaralni, ahova nem viheted magaddal? Most melyik a fontosabb, a nyaralás vagy a kutya? Ha a nyaralás, akkor ne rágódj a kutyán, ha a kutya, akkor meg vidd magaddal.
Mi nem is tervezünk olyan nyaralást, ahol a kutya nem érezné jól magát, vagy ahova nem vihetjük magunkal.
Te jó isten, azt hittem nem lehet ennyi beteg ember. De ezek szerint nem csak a kérdező az.
Az oké, hogy szereted azt a kutyát, de magaddal vinni mindenhová, meg nyaralást úgy tervezni, hogy a kutyának jó legyen, ez egy kicsit aberrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!