Meghalt a cicám! Hogy éljem ezt túl?
Tegnap este Vaki cicám Örökre elment. Nem tudjuk mi lett vele, ki jött velem az udvarra, és mikor a kaputól visszajöttem már feküdt és rángatózott. Gyorsan bevittem,szóltam anyának,elmentünk az orvoshoz,aki csak ránézett, és azt mondta súlyos epilepszia,de nincs nála semmi,nem tud semmit adni :)37 Azt mondta,h adjunk neki a másik cicánk gyógyszeréből,Ő is epilepsziás. Adtunk, kicsit enyhült a görcs,de nem állt le...aztán a kis szive nem bírta... Kb. 3/4óráig szenvedett szegény kiscicám,végig szenvedve,amit soha nem fogok tudni megbocsátani se magamnak,se az orvosnak...
Máris annyira hiányzik, nincs aki itt doromboljon, dugja a kis fejét, hülye hangon nyávogjon, és állandóan egyen...adnék neki egész nap,csak jönne vissza!
Kimondhatatlan Űr maradt utána....
Nagyon sajnálom a történteket. Talán az idő múlása lesz a gyógyír a bánatodra.
Engem azért nem győzött meg a dokitok diagnózisa, hiszen epilepsziától nem nagyon halnak meg az állatkák. Nem történhetett valahol mérgezés?
Nagyon sajnálom!:(
Semmi esetre se hibáztasd magad! Te semmiről nem tehetsz! De még lehet, hogy az orvos sem hibás..., nem tudom.
Elhiszem, hogy nagyon fáj és ez így is lesz egy jódarabig. Sajnos ez az élet velejárója...
Idővel majd jobb lesz kicsit. Addig is foglalkozz a másik cicáddal! Biztos neki is furcsa lesz a helyzet, hogy már csak egyedül van.
Fel a fejjel! Később tényleg könnyebb lesz!
Szia,
Próbáld azzal nyugtatni magad, hogy a cicusod, amíg élt, minden szeretetet megkapott, ami tőled telt, és boldog életet élt. Elhiszem, hogy hiányzik, nekem 2 cicám van, és valószínűleg hasonlóan éreznék, mint te, ha bármelyiket elveszíteném. Tudom, hogy nem könnyű, de próbálj most egy kicsit másra gondolni, ne otthon ülni, az talán kicsit segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!