Miért elleti minden idióta agyba-főbe a kutyáját?
Tudom,hogy már volt egypár ilyen kérdés,de ez egyszerűen nem fér a fejembe,hogy egyes "embereknek" hogy lehet ennyi esze!
Kerestem valamit ezen az oldalon,és kb. 100 olyan kérdést kiadott,hogy "a kutyám ellett 100 kiskutyát,holnap már fedeztethetem újra,mert különben beteg lesz meg hasonlók".Meg hogy az ivartalanítás baromság,meg a kutya akkor fog normálisan viselkedni,ha életében min.egyszer ellett.
Nagyon felhúzott!A sok büdös szaporító itt kérdez,aztán meg rávágja sértődötten,hogy ő bizony tenyésztő,meg törzskönyves,szűréses a kutyája,meg biztos,hogy a kicsiknek lesz gazdája.Ja,2-nek mondjuk,de mi lesz a többi 98-al? Megy a menhelyre,altatásra,vagy mi? Vagy agyonvágja egy ásóval,oszt' bele a gödörbe?
Ezt nem értem! Komolyan nem!
Nekem ivartalított,szuka kutyám van,tenyésztőtől vettem,sohasem ellett és mégis egészséges érdekes módon...
Vélemények?
Vagy ez "csak" MO.?
Kedves első!
Én elsősorban nem Rád gondoltam,aki tud gondolkozni.Egyébként meg nem szertnék sértegetni senkit!
Persze, megértem :)
És én is örülök, hogy sikerült lerendezni a dolgot, hisz szerintem még egy szülésbe akár bele is halhatott volna O_O
Viszont tényleg nem értem az ilyeneket :/ Mi nem direkt csináltuk, de mégis próbáltunk a legjobban kijönni belőle. De direkt nem csinálnám...kínzás lenne a szukának is, a kölykök sem biztos kerülnének jó helyre...
már röktön azzal jösz hogy ez csak MO mennyél amcsiba ott majd nem találsz szaporítót
megértem hogy ellenzed a szaporítást de nem kell röktön rávágni hogy ez magyarország
mert ha én nem cigányozhatok ha megvernek te ne magyarozz
amugy azért szaporítja mindenki a kutyáját mert csak ugy magától nem fogja tudni hogy az nem helyes dolog és még ha szerencsés bejöhet belőle egy kis pénz is
Utolsó kettőnél a pont.Sokan azt hiszik,hogy a kutya egy gép,nem egy érző lény.Jaj,a kicsi kutya milyen édes...igen,addig amíg meg nem nő,és te már nem tudod gondozni,úgyhogy meg akarsz tőle szabadulni.
Gondolj bele:ha veled,mint emberrel "elletnének" minden évben hármas ikreket,csakhogy örökbe adhassák őket vagy belefolytsák a vízbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!