Ki az álomkutyátok? (többi lent)
shar-pei, angol bulldog, franci bulldog, amstaff, westie
így ebben a sorrendben.
de megelégszek most a kis Sanyi kutyámmal is : D
Nekem több is van :D van egy listám, hogy milyen kutyáim lesznek életem folyamán.
Első az aussie (ebből már van 3 itthon...de még növöget az állomány)
Sheltie (ebből is van 2...de szintén tervezek még)
Aztán fajták amiket tenyészteni soha nem szeretnék de remélem lesz egyszer itthon belőle 1-2 kutyám: az american cocker spániel, barzoj, kínai meztelen, pomerániai, saluki nagyon imádom az agarakat és ezeket a kis fajtákat de tudom, hogy egyiknek se lennék jó tenyésztője mert pl nemszeretem a futópályás agár versenyeket max a tanyán futkoshatnának meg a közeli erdőben az meg valahogy nekem nem az igazi, igenis legyen jó atléta a kutya ha erre lett tenyésztve de az erre irányuló szelekció nem az erősségem....nálam hip-hop megjelennének a csak showra alkalmas kutyák ezt meg nem szeretném...:)
A kicsikkel meg az a gondom, hogy hajlamos elszaladni velem a ló és nagyon tudom növelni az állomány méreteimet ezeknek a kutyáknak pedig lakásban a helyük így 1-2 kutyánál többet nem tudnék jó szívvel bevállalni...de álmodozni lehet :)
Az én álom kutyám az amstaff, ami most van is :)
De ha tehetném tartanék dobit, ír szettert, akitát, huskyt.
kedves 15:30-as
nincs eladó amstaff kutyusod véletlenül? :P
:D
tényleg én meg lehet hogy pl csivavát és pitbullt is szeretnék :P
köszi az edigi válaszokat ^.^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!