A kutyám mindíg szökik. Mit tehetek? (Bővebben lent! )
hát az én kutyám is ilyen volt, igaz ő azért szökött el, mert volt egy "barátnője pár házzal odébb és ahhoz járt. csak enni járt haza.sz@rt rám, amikor a nevét kiabáltam. ha meg meg volt kötve, abba nem hagyta a vonítást, ugatást.
lehet, a Te kutyádnak is "barátnője" van, nemtudom. tanácsos sajnos nem tudok adni.
Akink hatalmas kertje van, annak miért kellene sétálni vinni a kutyákat?900n-öles kertből is ki kéne vinni?
A kérdező azt mondja, neki is nagy a kert.
Szerintem egyszerű két ok amiért ezt csinálja:
1. nem te vagy a falkavezér!!!!!!!!!
2. nem viszed eleget sétálni!!!!!!!
Nekünk nagy kertünk van ezért nem szoktam sétálni vinni...és az uttcában vannak olyan gazdák akik nem zárják be a kutyáikat. Az utcában szokott járkálni egy kan kutya....az enyém néha összeverekszik vele..de am lány kutyák sem járkálnak.. Lehet azért nem figyel rám mert lány vagyok??? és férfi falkavezérre van szüksége??
köszii a válaszokat....
16:37-es vagyok.
Ha én a kutyáimat kivinném sétálni, akkor valószínű, hogy az benne lenne a híradóban.
Ugyanis nem ölebekről van szó, hanem kemény, kiképzett, megfélemlíthetetlen, egygazdás kutyákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!