Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám mindíg szökik. Mit...

A kutyám mindíg szökik. Mit tehetek? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Kertes házban élek....két nagy udvarunk van...A Hátsó udvaron tartok két közepes temetű foxterrier keverék kutyust. Már mind a kettő 1 éves múlt. Kan kutyusok. Rendes körülmények között vannak. Tágas udvar. Nagy kutyaház, és minden nap etetem őket kutyakajával...nahh a probléma a következő: Már közlekedni egyáltalán nem lehet a hátsó udvaron. Mikor nyílik az ajtó...az idősebbik kutyám még az útból is ellökne...csak hogy felszaladhasson..és kiszökjön. Néha az utcára is kiszökik. félek hogy megharap valakit....mondjuk egy biciklist. A másik kutyám...sosem szalad ki az útra. Csak az egyik. Nagyon szeretem a kutyáimat, de amikor az idősebb elszalad....még nekem sem jön vissza. Hihetetlen..de már ott áll az ajtóban ..és várja, hogy mikor megyünk le....nem tudom mi lehet ennek az oka és hogy mit tehetek ellene. Segítsetek....
2011. júl. 19. 16:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
előbb egy nyakörv kell rá, hogy megszokja, aztán ki is kötheted. eleinte kicsit vad lesz... de mivel a lánc visszatartja, rájön, hogy nincs semmi esélye. az én kutyám is így kezdte.
2011. júl. 19. 16:31
 12/24 anonim ***** válasza:

hát az én kutyám is ilyen volt, igaz ő azért szökött el, mert volt egy "barátnője pár házzal odébb és ahhoz járt. csak enni járt haza.sz@rt rám, amikor a nevét kiabáltam. ha meg meg volt kötve, abba nem hagyta a vonítást, ugatást.

lehet, a Te kutyádnak is "barátnője" van, nemtudom. tanácsos sajnos nem tudok adni.

2011. júl. 19. 16:34
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
séta,séta.séta
2011. júl. 19. 16:36
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Akink hatalmas kertje van, annak miért kellene sétálni vinni a kutyákat?900n-öles kertből is ki kéne vinni?

A kérdező azt mondja, neki is nagy a kert.

2011. júl. 19. 16:37
 15/24 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerű két ok amiért ezt csinálja:

1. nem te vagy a falkavezér!!!!!!!!!

2. nem viszed eleget sétálni!!!!!!!

2011. júl. 19. 16:37
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
16.37: azért kell sétálni vinni, mert a kutya nem fogja saját magát lemozgatni - mindenféle ellenkezô híreszteléssel ellentétben. Illetve a kutyának is ugyanolyan, ha nem nagyobb szüksége van az ingerekre, az új szagokra, más, idegen kutyák társaságára, interakciójára. De ez a baj a magyar emberekkel....ezt az egyszerû dolgot képtelen az agyuk befogadni. Érdekes 200 km-re nyugatra egészen más a kutyatartás kultúrája.....
2011. júl. 19. 16:43
 17/24 A kérdező kommentje:

Nekünk nagy kertünk van ezért nem szoktam sétálni vinni...és az uttcában vannak olyan gazdák akik nem zárják be a kutyáikat. Az utcában szokott járkálni egy kan kutya....az enyém néha összeverekszik vele..de am lány kutyák sem járkálnak.. Lehet azért nem figyel rám mert lány vagyok??? és férfi falkavezérre van szüksége??

köszii a válaszokat....

2011. júl. 19. 16:45
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem, azért nem figyel rád, mert nincs nevelve, nincsenek lekötve az energiái, nem sétáltatod, nem kap új ingereket. Elôbb kellett volna utána nézni mielôtt foxit vettetek volna.... Jobban járna mindenki ha elajándékoznátok ôket!
2011. júl. 19. 16:50
 19/24 A kérdező kommentje:
Azt tényleg kihagytam , hogy szoktam velük játszani. Minden nap játszok velük, labdázunk és még egy gumikacsát is vettem nekik. leghátul van egy nagy kertünk..amikor már a krumplit meg mindent beszedtünk..akkor a kutyáimmal szoktam egy jót futni....:)) De mégis szökik..úgyhogy ez sem elég...
2011. júl. 19. 16:52
 20/24 anonim ***** válasza:
10%

16:37-es vagyok.

Ha én a kutyáimat kivinném sétálni, akkor valószínű, hogy az benne lenne a híradóban.

Ugyanis nem ölebekről van szó, hanem kemény, kiképzett, megfélemlíthetetlen, egygazdás kutyákról.

2011. júl. 19. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!