Milyen kistestű kutyát válasszak társasházba, gyerek mellé?
Figyelt kérdés
Kislányommal,társasházban lakunk és szeretnénk egy kis termetű kutyát.De inkább házőrző jelleggel.2011. júl. 19. 15:26
11/17 anonim válasza:
hát igen, 3-4-gyel. (kölyökkorban inkább 5-tel.) és lesz arra idő?
nekem csak ez a házőrző furcsa a dologban...
12/17 anonim válasza:
Gondolom jelzőkutyára gondolnak. Egy lakás esetében mást nehezen is tudnék elképzelni, elvégre ha ott a kutya találkozik a betörővel, akkor már rég rossz, mert akkor bizony már bent van az illető... :-/
13/17 A kérdező kommentje:
Úgy látom kedves idegen nagyon szeretsz ismeretlenül kritizálni mások döntését.Naponta vállalok felelősséget emberekért szerinted egy kutyusért nem tudnék?Palm köszönöm a támogató szavaidat.
2011. júl. 19. 16:24
14/17 anonim válasza:
Szerintem menjetek el menhelyre szétnézni, ott általában tudnak segíteni, ismerik a kutyusok temperamentumát, így tudnak jelzőkutyusnak valót ajánlani. És ezzel megmenekül egy kis élet is...
Ha fajtiszta: beagle.
A beagle fajtamentőknél több aranyos kutya is vár gazdira, nézzétek meg őket is! :) Remek kutyák, gyerek mellé is jók, és küllemre igazi "kutyaformájú" kutyák. :)
15/17 anonim válasza:
talán menhelyi kutyus jó lenne ha nem ragaszkodsz egy bizonyos fajtához, de fajták közül ott a sheltie ami pl kifejezetten kutya formájú, de vannak bichonok, uszkár különböző típusai sok egyéb kistestű kutya van ami tökéletes lakáskutya lehet
16/17 anonim válasza:
Ezek a törpök valami ennivalóak, én a helyetekben biztos kihoznék egyet. Mostani méretükből ítélve kicsik fognak maradni.
17/17 anonim válasza:
beagle,golden retriver,ha sokat tudsz vele mozogni,labrador
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!