Ha az utolsó pillanatban ivartalanítják a kutyát, mi lesz a kicsikkel?
Annyiszor olvasom,hogy gyakorlatilag az ellés előtt egy nappal is lehet ivartalanítani. De olyankor mi lesz a picikkel? A méhhel együtt kidobják a még mozgó,élő kutyusokat,és azok az oxigénhiány miatt megfulladnak?
Én nem értem,hogyan javasolhat ilyet egy állatbarát,hiszen azok már élő,igazi kiskutyák.
"Csak azt írja már meg valaki,hogyha ezt nem ítélitek el,akkor a már megszületettek altatását miért???"
Mert a vemhes szuka ivartalanítása pl megmenteheti a mamát. Met ez tkp gy ivartalanítás, hiába vannak ott a picik...ha félidősen ha egy hetesen ha még nem vemhesen kerül be egy szuka egy szervezet gondozásába akkor is átesik az ivartalanításon tehát onnan hogy a szuka megkapja bármely állatvédő szervezet chipjét már nem ronthatja tovább ezt az amúgy is elviselhetetlen állapotot. Én az ilyen eseteket is "csak" ivartalanításnak tekintem az más tészta hogy sírni tudnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!