Holnap ivartalanítják a kutyám. Mire számítsak?
8 hónapos szuka kutya, még nem volt tüzelése.
A doki elmondta a fontosabb dolgokat, de érdekelnének személyes tapasztalatok.
Meddig lesz kába, milyen az étvágya, hogy tud mozogni a gallérban, mire vigyázzak különösen és kíváncsi vagyok, megváltozik-e a jelleme a műtét után.
hát a mi kutyink 2napig nagyon punnyadt volt, egész nap aludt, alig mozgott szegénykém de ő 13 éves már, méhgyulladás miatt kellett ivartalanitani. neki nem volt gallérja, nem bántotta a varratot.
jelleme, hát kicsit hisztisebb lett meg követelőző ha kajálunk (de ezek lehet azért lettek mert műtét előtt-után nagyon sokat volt vele foglalkozva). na én ennyit tudok mondani.
Mi múlt hét pénteken estünk túl rajta. Este 8-ra értünk haza. Műtét után felébresztették, de csak pislogott.
Hajnali 3kor ébredt, na akkor folyamatosan hányt.
Másnap se maradt meg benne nagyon semmi délig. De étvágya az volt.
Arra figyelj, hogy ugye mikor kitisztul teljesen, csak akkor ehet ihat. Namármost nagyon sokat akar majd inni. Azt ne engedd neki. Keveset és inkább sokszor.
Az első napot végigfeküdte, a második nap még látszott rajta, hogy nem igazán tudja mi van, a harmadik naptól kezdve, meg már nem lehetett vele bírni,úgyhogy akkortól már mentünk sétálni is.
Ráadásul neki a szemét is műtötték, úgyhogy ne aggódj.
A gallért utálja, ha tudok rá figyelni, akkor nincs is rajta. Egyébként szegénykém mindennek nekimegy, de tudomásul vette a sorsát. Bár a hasi sebét egyáltalán nem piszkálja, inkább a szemeit próbálná vakarászni.
De már csak pár napig kell kibírnia.
Köszönöm a válaszokat.
23 kilós, tehát középtestű.
Azon én is gondolkoztam, hogy varrok valami ruhaféleséget.
Ha lemegyünk a sétáltatóra, mindig az az első, hogy elkezd csúszni a fűben, remélem ez nem fogja feltépni a sebét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!