Hogy tudom a kutyámat az egyedüllétre szoktatni?
Figyelt kérdés
mert ha eljövök a házból ugat de kegyetlenül2011. júl. 18. 16:17
2/5 anonim válasza:
nekem ilyen gondom sose volt a kutyáimmal. hát simogasd sokat meg be kell tanítani neki egy szót mondjuk " maradsz" v hasonló h tudja. Az én kutyám mindig tudja ha elmegyek meg ha visszajövök. Valahogy megérzi.
3/5 anonim válasza:
Ha arra készülsz, hogy elmenj otthonról, készíts neki valamit ami lefoglalja..pl.: Egy olyan kis gömböt(ne legyen pici,nehogy lenyelje!!) amibe kutyakaját raksz (fontos hogy legyenek rajta kisebb nagyobb rések, amin majd érzi a finomságot). és azzal lesz elfoglalva hogy kiszedje azokat belőle, nem pedig azzal hogy te nem vagy otthon..:)
4/5 A kérdező kommentje:
és ha egy teniszlabdát igy megcsinálok akoor jó lesz?
de ki kel tudnia szedni?
2011. júl. 18. 17:10
5/5 anonim válasza:
csak tudatos, átgondolt egyedülmaradási tréninggel!
elválások előtt nem foglalkozunk a kutyával(nyugodt lemozgatott kutyát hagyunk otthon),... érkezéskor, találkozáskor minden izgatott viselkedést figyelmen kívül hagyunk és megtanítjuk a személyes tér tiszteletére a kutyát!
A távol töltött időt pedig fokozatosan emeljük és türelmesen rászánunk egy napot a gyakorlásra, és a szabályokat betartjuk mindig ezentúl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!