Kanári szigeteki kutya vagy amerikai bulldog (standard)? SOS
Melyik a jobb házőrző?Melyik jön ki jobban kutyákkal? Kan és szuka kutyám van, mindkettő kistestű.
Melyik a nyugodtabb kiegyensúlyozottabb?Melyik tudja kezelni a kicsiket?Lakásban melyik érzi magát jobban?Melyik nyáladzik kevésbé?
Köszi
Fajtára nem lehet kimondani, melyik felel meg jobban a feltételeidnek.
Fajtán belül egyedenként számít, melyik, milyen.
A bulldog szerintem is jobban megfelel az elvárásaidnak!
Nézz körül a fajtamentőknél, hátha megtetszik valamelyik kutyus, és a jelleméről is tudsz informálódni :)
Ne mindig a standardot nézd.
Egy kutya olyan lesz amilyenre TE formálod. Olyan mint egy gyurma. Te alakítod ki hol a helye, mit lehet és mit nem.
A kanáriról azt írják, hogy az idegeneket még a saját gazdája jelenlétében sem tűri meg.
Akkor nézd meg az alábbi képet. NEM én vagyok rajta, hanem egy vadidegen hölgy. Akkor láttuk először. :
Itt a szomszéd kisfiúval van:
Itt az egyik ismimmel:
Itt a másik ismimmel:
Itt meg a szukám vadidegen srácokkal pasizik a vonaton:
A szukám imádja az embereket, de a kutyákat kimondottan vadássza. Minden kutyát meg akar verni, akár szuka akár kan. Még akkor is bunyózni akart amikor tüzelt. Egyedül a párját nem bántja és a mama kutyáját.
A kan kutyám sokkal nyugisabb megfontoltabb, és csak akkor verekszik ha muszáj.
Bár a bulldogot nem ismerem annyira, de szerintem mindkettő fajta nagyon nyálas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!